Siltapuistonaukio sijaitsee ravintola Kaivohuoneen ja Tuulensuojan rakennuksen välissä. Kuva Naantalin kaupungin kuva-arkistosta.
Uutiset

Naantalin kesän ravintolatarjontaa laajennetaan Vanhankaupungin rannassa – kaksi myyntipaikkaa hakuun

Naantalin kaupunki on avannut 18.3. haun kahden myyntipaikan vuokraamiseksi Siltapuistonaukiolta Naantalin Vanhankaupungin rannassa. Ensisijaisena tarkoituksena on, että myyntipaikkojen toiminta täydentäisi Naantalin Vanhankaupungin rannan muita ravintolapalveluita.

Siltapuistonaukio sijaitsee Vanhassakaupungissa Fleminginkadulla, Tuulensuojan edustalla.Myyntipaikat vuokrataan kesäksi ajalle 1.6.–2.10.2022. Valitulle yrittäjälle tai yrittäjille tarjotaan lisäksi mahdollisuus yhden vuoden jatkokauteen 1.10.2023 asti.

– Uusi Siltapuistonaukio sijaitsee keskeisellä paikalla Naantalin Vanhankaupungin rannassa. Uskomme, että ensi kesänä Asuntomessujen myötä Naantalin ravintolapalveluille tulee olemaan selvästi keskimääräistä enemmän kysyntää. Siltapuistonaukion myyntipaikoilla haluamme varmistaa, että ruokatarjontaa on kesällä tarjolla sekä asukkaille että matkailijoille riittävästi. Uudet myyntipaikat tarjoavat myös yrittäjille uusia mahdollisuuksia omien palveluiden ja tuotteiden myymiseen, toteaa Naantalin elinkeinoasiamies Lassi Rosala.

Myyntipaikkoja haetaan vapaamuotoisella hakemuksella 28.3.2022 klo 16 mennessä. Tarkemmin Siltapuistonaukion myyntipaikkoihin voi tutustua kaupungin sivuilla: www.naantali.fi/siltapuistonaukio 

Siltapuistonaukion alueella, ravintola Kaivohuoneen ja Tuulensuojan välissä tehdään parhaillaan kunnostustöitä, joiden on määrä valmistua kesäksi.

Naantalissa haussa ovat nyt myös torin vuosimyyntipaikat sekä kesälle Naantalin Vanhastakaupungista iltatorin myyntipaikat sekä yksi kalanmyyntipaikka. Näiden hakuaika päättyy 25.3.2022. Tutustu tarkemmin torin ja myyntipaikkojen sivuilla