ISOPARTNER Oy ilmoittaa merkittävästä laajentumisesta Suomessa
Uutiset

ISOPARTNER Oy ilmoittaa merkittävästä laajentumisesta Suomessa

ISOPARTNER Oy, johtava teknisten eristeiden tukkumyyjä ja eurooppalaisen IPCOM-konsernin jäsen, ilmoittaa ylpeänä merkittävästä toimintojensa laajentamisesta Suomessa, joka tulee voimaan tammikuussa 2024.

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingin Vantaalla ja sen tavoitteena on kasvattaa merkittävästi vaikutustaan eri puolilla Suomea. Laajennus sisältää Kespet Oy:n toimipisteiden ja työntekijöiden yhdistämisen Jyväskylässä, Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Yhdistymisen jälkeen Kespet Oy keskittyy yksinomaan korkealaatuisten peltipäällysteiden valmistukseen varmistaen, että heidän perintönsä jatkuu tällä erikoisalalla.

ISOPARTNER Oy:n myyntijohtaja Olli Lassila korostaa yhtiön jatkuvaa omistautumista asiakkaille ja toivottaa uudet tiimin jäsenet lämpimästi tervetulleiksi. “Asiakkaamme saavat jatkossakin laadukasta palvelua, johon he ovat tottuneet, sekä tutut kasvot, joihin he luottavat. Olemme myös innoissamme voidessamme toivottaa Kespetin työntekijät ISOPARTNER-perheeseen, mikä vahvistaa tiimimme asiantuntemusta ja omistautumista entisestään. Näemme asiakkaamme ja nyt myös uudet tiimin jäsenet, ei vain asiakkaina ja kollegoina, vaan elintärkeinä kumppaneina kohti yhteistä kasvua ja menestystä.

Pohjoismaiden toimitusjohtaja Arne Schultz korostaa laajentumisen etuja Suomen markkinoilla. “Tämä laajennus on merkittävä virstanpylväs ISOPARTNER Oy:lle. IPCOM-konserniin kuuluminen antaa meille monipuoliset resurssit ja asiantuntemuksen. Suomalaiset asiakkaamme hyötyvät tästä suoraan, kun tuomme heidän ovelleen entistä innovatiivisempia ratkaisuja ja edistyneempiä tuotteita. Lisäksi meillä on ilo kasvattaa tarjontaamme sisällyttämällä Kespetin korkealaatuiset peltipäällysteet valikoimaamme.”

Laajennus heijastaa IPCOMin jatkuvaa sitoutumista innovointiin ja huippuosaamiseen teknisten eristeiden alalla. Ylivertaisen arvon ja huippuluokan ratkaisujen toimittamiseen keskittynyt IPCOM pyrkii jatkuvasti täyttämään ja ylittämään asiakkaiden odotukset Suomessa ja sen ulkopuolella.