Yrittäjä-lehti Varsinais-Suomi vuodesta 1987

Yrittäjä-lehti Varsinais-Suomi on erinomainen kanava, kun haluat kohdistaa markkinointisi maakunnan yrityksiin. 

Ajankohtaista luettavaa, joka tarjoaa kiinnostavia yrittäjätarinoita ja tietoa Varsinais-Suomen elinkeinoelämästä, uutisia mitä muualta et löydä.

Jo yli 30 vuoden ajan olemme olleet alueen yrittäjien äänitorvi ja puolestapuhuja. Haluamme tukea oman alueemme yrittäjiä muuttuvassa maailmassa ja kertoa heidän tarinoitaan. Niin haasteista kuin huikeista onnistumisista.

Yrittäjä-lehti on luettu ja arvostettu yrittämisen ja elinkeinoelämän uutis-, tieto- ja ammattilehti, joka ilmestyy koko Varsinais-Suomen alueella. Jokaisessa lehdessä on ajankohtaisia juttuja, uutisia ja yrittäjätarinoita, sekä vaihtuvia teemoja, jotka käsittelevät tärkeitä aiheita yrittäjille.

Lehden lukijoina ovat mm. yrityspäättäjät, hankintavastaavat, julkisen sektorin henkilöt sekä ostokykyisimmät kuluttajat Varsinais-Suomessa. Ja mikä parasta – lehti jaetaan Postin osoitteellisessa jakelussa päiväpostin mukana aluejärjestön jäsenille, tilaajille sekä yhteistyökumppaneille.

Yrittäjä-lehti ilmestyy printtilehtenä kymmenen kertaa vuodessa, ja se tehdään yhteistyössä Yrittäjäjärjestön kanssa. Meillä on vahva yhteistyöverkosto, joka mahdollistaa laadukkaan sisällön ja monipuoliset näkökulmat elinkeinoelämään.

Ilmoittamalla Yrittäjä-lehdessä pääset tehokkaasti näkyville Varsinais-Suomen elinkeinoelämään.

Yrittäjä-lehti tarjoaa mainostajille myös laajan valikoiman digitaalisia mainoskanavia, kuten uutiskirjeen mainokset, bannerit, natiivimainokset ja videomainonta, jotka tavoittavat yhä kasvavan määrän lukijoita netissä. Facebook, LinkedIn, Viestipalvelu X, YouTube – tavoittaa kohderyhmäsi somessa.

Monipuolisia mainosratkaisuja eri budjeteille ja tarpeille, joten ota yhteyttä ja kysy lisää!