Työpaikkatuotteiden ja -palvelujen myyntiyhtiö Wulff hakee kasvua uudelta toimialalta, henkilöstövuokrauksesta.
Uutiset

Wulff lähtee vauhdilla henkilöstövuokraukseen

Työpaikkatuotteiden ja -palvelujen myyntiyhtiö Wulff hakee kasvua uudelta toimialalta, henkilöstövuokrauksesta. Toimialalle lähdetään vauhdilla 2.1.2024 ja useilla toimipisteillä ympäri Suomen. Wulff Works Oy:n toimitusjohtajana aloittaa Sami Asikainen.

Wulff Worksin tavoitteena on työllistää jo ensimmäisen toimintavuotensa aikana yli 1 000 osaajaa esimerkiksi rakennus-, teollisuus-, ravintola- ja logistiikkatoimialoille. Yhtiön odotetaan tuovan vuoden 2024 aikana konserniin liikevaihtoa noin 15 miljoonaa euroa. Liiketoiminnan kassavirran uskotaan olevan positiivinen loppuvuonna 2024.

Wulffin strategiassa on kasvaa vahvasti palveluliiketoiminnoissa. ”Nyt on meille oikea aika lähteä tälle toimialalle, sillä saimme alan parhaan tiimin käynnistämään liiketoiminnan. Paikallistoimintojen vetäjillä, tiimeillä ja Asikaisella on kaikilla vahva kokemus henkilöstövuokrauksesta ja intohimona kehittää alan paras työntekijä- ja asiakaskokemus. Jaamme samat tavoitteet”, toteaa Wulff-konsernin toimitusjohtaja Elina Rahkonen.

Henkilöstövuokraus on noin 2,5 miljardin euron kokoinen markkina Suomessa. Markkinoiden odotetaan kasvavan etenkin talouden elpymisen myötä. Eezy Oyj:tä ja sitä ennen Smile Henkilöstöpalveluja vetänyt Asikainen uskoo Wulff Worksin hyviin kasvunäkymiin. Pohjaa kasvulle luo työn joustavuuden ja työnantajien oikeanlaisten osaajien löytämisen tarve. ”Uuden yhtiön menestysresepti on tehdä työnhausta sekä kumppanuudesta henkilökohtaista, hauskaa ja helppoa. Päivittäistä työtämme ohjaavat Wulffin vahvat arvot: teemme maailmasta parempaa työntekijä kerrallaan”, hän tiivistää.

Wulffin Advisor Heikki Vienola iloitsee siitä, että Wulffin uusinta liiketoimintaa vetää juuri Asikainen, joka on toiminut Wulff Oy Ab:n toimitusjohtajana 2010-luvulla: ”Wulffilaisena paluumuuttajana Sami tuntee hyvin Wulffin sekä myyntiyhtiön tavat toimia, ja kokee arvomme omakseen. Uskon, että meillä on loistavat mahdollisuudet kasvaa nopeasti yhdeksi toimialan suurimmaksi tekijäksi Suomessa. Samin osaavaa tiimiä tukemassa ovat Wulff-konsernin ammattilaiset ja operatiivista tehokkuutta toimintaan saadaan konsernin tarjoamista rakenteista. Uskon uuden liiketoiminnan vaikuttavan myönteisesti Wulffin tulevaisuuden liikevaihtoon ja kannattavuuteen.”

Wulff Works Oy ja sen paikalliset tytäryhtiöt ovat Wulff-konsernin tytäryhtiöitä. Avainihmiset on sitoutettu toimintaan osakasmallilla. Toiminta alkaa heti valtakunnallisena kuudessa toimipisteessä eri puolilla Suomea. Työnhakijoiden ja työnantajien verkkopalvelut aukeavat tammikuun alussa osoitteessa wulffworks.fi.