Yrittäjän työttömyyskassan tavoitteena on tukea yrittäjyyttä sekä turvata yrittäjien hyvinvointia. Saavuttaakseen tämän tavoitteen Yrittäjäkassa on perustanut maanlaajuisen alueverkoston.
Uutiset

Yrittäjäkassan alueverkosto on aloittanut toimintansa – aluevastaavaa etsitään

Yrittäjän työttömyyskassan tavoitteena on tukea yrittäjyyttä sekä turvata yrittäjien hyvinvointia. Saavuttaakseen tämän tavoitteen Yrittäjäkassa on perustanut maanlaajuisen alueverkoston. Alueverkoston tarkoituksena on tehdä kassaa entistä näkyvämmäksi sekä sen olemassa oleville että potentiaalisille uusille jäsenille.

Yrittäjäkassan alueverkosto muodostuu nimensä mukaisesti useasta eri alueesta, joista jokaisella vaikuttaa oma aluevastaava. Alueverkosto tarjoaa yrittäjälle tukea siellä, missä yrittäjä itse eniten vaikuttaa.

– Aluevastaavan läsnäolo yrittäjän omalla toiminta-alueella tuo kassaa lähemmäs jäsentä, Yrittäjäkassan verkostopäällikkö Joakim Horsma kertoo.

Alkaisitko Aluevastaavaksi?

Tällä hetkellä aluevastaavia etsitään vielä Varsinais-Suomen, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan sekä Keski-Suomen alueille. Mikäli olet harjaantunut jäsenhankinnassa ja innostut myynnin ja markkinoinnin saloista, saatat sopia Yrittäjäkassan uudeksi aluevastaavaksi.

Aluevastaavan pääasiallinen työtehtävä on jäsenhankinta sekä Yrittäjäkassan tunnettuuden lisääminen. Aluevastaavat työskentelevät itsenäisinä yrittäjinä omilla alueillaan. Aluevastaavana toimiminen ei rajoita muiden tuotteiden ja palveluiden edustamista tai myymistä samanaikaisesti.

– Alueellisen markkinoinnin tarkoituksena on muodostaa yrittäjälle totuudenmukainen kuva Yrittäjäkassasta, yrittäjän työttömyysturvasta sekä ansiosidonnaisesta työttömyyspäivärahasta, Horsma selittää.

– Rekrytointi edellä mainituille alueille tehdään kilpailuttamalla julkista hankintalakia noudattaen. Mikäli aluevastaavan tehtävä kiinnostaa, hakuun voi ilmoittautua Hilmassa. Hilma on julkisten hankintojen palvelu, jossa julkisen sektorin ostaja kilpailuttaa hankintojaan, Horsma jatkaa.  

Osallistumishakemuksen voi jättää tästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Yrittäjäkassan verkostopäällikkö Joakim Horsma: joakim.horsma@yrittajakassa.fi