TULEVAISUUS OY – YRITTÄJÄN JA YRITYKSEN HYVINVOINNIN ASIALLA
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

YRITTÄJÄ ON YRITYKSENSÄ

TULEVAISUUS OY – YRITTÄJÄN JA YRITYKSEN HYVINVOINNIN ASIALLA

”Tiedän kuinka yksinäiseltä yrittäjyys tuntuu juuri silloin, kun tarvitsisi peilin omille ajatuksilleen – kumppanin, joka tietää ja tuntee tilanteeni ja joka aidosti kertoo oman ammattilaisen näkemyksensä asioista. Siksi tilitoimistomme tarjoaa tilitoimisto- ja taloushallintopalveluiden lisäksi ratkaisukeskeistä prosessia, jossa tuemme yrittäjää kokonaisvaltaisesti”, turkulaisen taloushallintotoimisto Tulevaisuus Oy:n perustajaomistaja Satu Saarimaa kertoo. 

Yrittäjyyden lähtökohtana pitää Sadun mukaan olla se, että sekä yritys että yrittäjä itse ovat täydessä iskukunnossa tulevaisuuden haasteita varten. Tulevaisuus Oy auttaa tässä tarjoamalla kokonaisvaltaisia taloushallinnan palveluita. Uusin lisäys palveluvalikoimaan on ratkaisukeskeinen terapia yrittäjän oman henkisen hyvinvoinnin tukemiseksi. Tulevaisuus Oy on myös alansa ensimmäisiä toimijoita, jolle on myönnetty Green Office sertifikaatti vastuullisesta toiminnasta.

Yrittäjä keskiössä – mitä tapahtuu, jos yrittäjä voi huonosti?

”Yrittäjän jaksaminen lakaistaan usein maton alle. Yrittäjällä on kuitenkin oikeus hyvään elämään tulevaisuudessa, siinä missä muillakin. Meidän ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassamme keskitymme yrittäjän vahvuuksiin ja voimavaroihin. Pyrimme tunnistamaan asioita, jotka ovat hyvin ja jotka toimivat. Näitä asioita haluamme lisätä yrittäjän elämässä. Sitä, mikä ei ole rikki, ei tarvitse korjata”, Satu jatkaa.

Yritys ei voi hyvin, jos yrittäjä ei voi hyvin. Yrittäjä ei voi hyvin, jos ei yritys voi hyvin. Tämä on Sadun mukaan Tulevaisuus Oy:n pelikenttä. Tulevaisuus Oy tarjoaa yrityksen ja yrittäjän hyvinvointia samalta luukulta. ”Ratkaisukeskeinen lyhytterapia tuo yhden työkalun lisää tukea yrittäjää henkisellä tasolla esimerkiksi stressaavassa elämäntilanteessa tai kuormittavassa työtilanteessa”, kertoo Satu.

Yrittäjän rinnalla kohti tulevaisuutta

Tulevaisuus Oy:n prosessi alkaa lakisääteisillä tilitoimistopalveluilla, joilla varmistetaan oikeat lähtökohdat. Sähköisellä taloushallinnon palveluilla, projekti- ja kustannuslaskelmilla sekä kassan hallinnalla siirretään asiakkaan talous nykyaikaan.

” Kun on aika siirtyä tulevaisuuden suunnitteluun, tarjoamme yksilöityjä yritysneuvonnan ja taloussuunnittelun palveluita liiketoiminnan kasvun, muutostilanteiden – kuten kansainvälistyminen, yrityskauppa ja sukupolvenvaihdos – yrityksen talouden ja rahoituksen johtamisen suunnittelussa, toteutuksessa ja seurannassa”, Satu kertoo.

” Jokainen yrittäjä tarvitsee rinnalleen sparraajan, joka kannustaa sekä päätöksentekoon että toimintaan. Tunnemme asiakkaamme sekä henkilönä, yrittäjänä että yrityksen edustajana. Olemme enemmän kuin kirjanpitäjä, huolehdimme kyllä kirjanpidosta, mutta pyrimme myös toimimaan yrittäjän matkaoppaana sekä myötä että vastoinkäymisissä”, Satu kuvailee.

Tulevaisuus Oy:n kaikki palvelut perustuvat sertifioituun ja akkreditoituun pätevyyteen.

Satu Saarimaa

Satu on taloushallinnon asiantuntija, moniottelija ja yrittäjän taloudellinen personal trainer. Hän on myös aktiivinen ja ansioitunut verkostoituja. Hänen ohjenuoransa on: ”Näe suuret linjat, tee pieniä asioita”. Näin hän pysyy asian ytimessä ja yrittäjän arjessa. Yli 30 vuoden kokemuksella hänestä on tullut alansa vaikuttaja ja edelläkävijä uusien tuulien implementoinnilla.

Satu Saarimaa

Ota yhteyttä

Sovi tapaaminen Sadun kanssa.
satu@tulevaisuus.eu
www.tulevaisuus.eu