Warma-Uunit Oy
Warma-Uunit Oy on elementtirakenteisia valmistulisijoja Uudessakaupungissa valmistava perheyritys, jota Kaisa Tuominen lähtee luotsaamaan.
Nimitykset

Warma-Uunit Oy:lle uusi toimitusjohtaja

Tänä syksynä takkojen kysyntä on saavuttanut ennennäkemättömät mittasuhteet energianhintojen nousun myötä. Kuumana käyvän tulisijamyynnin lomassa Warma-Uuneilla tapahtuu myös henkilöstömuutoksia, kun perheyrityksen perustaja Vesa Salminen jättää toimitusjohtajan virkansa seuraavalle polvelle. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.10. Alkaen 39-vuotias Kaisa Tuominen.

Kaisa Tuominen aloitti uusikaupunkilaisen Warma-Uunit Oy:n palveluksessa valmistuttuaan tradenomiksi vuonna 2006. Hän on ollut lähes alusta lähtien mukana oman kaakelitehtaan toiminnassa. Kaisa valmistui 2012 lasi- ja keramiikka-alan muotoilijaksi ja palasi takaisin vakituiseen työhön Warma-Uuneille. Kaisa on ollut myös vuodesta 2007 lähtien yrityksen osakas.

Vuosien varrella Kaisa on kaakelitehtaan vetovastuun ohella hoitanut ison osan Warma-Uunien markkinoinnista suunnittelusta toteutukseen sekä vastannut visuaalisesta tuotekehityksestä. Myös kuluttajamyynti on ollut jatkuvasti mukana työnkuvassa. 

Kaisa Tuominen

Ainoana takkavalmistajana oma kaakelitehdas

Vesa Salminen jatkaa edelleen Warma-Uunit Oy:ssa työtä tuotekehittäjänä ja Kaisan mentorina, sekä tulee edelleen työskentelemään tulisija-asiantuntijana. Lisäksi yrityksellä on taitava ja monipuolinen henkilöstö, joista pitkälti yli puolet ovat työskennellyt Warma-Uuneilla vähintään 10 vuotta.

– Luotan siihen, että varaava takka ja erityisesti Warma-Uuni ansaitsee nyt ja tulevaisuudessa paikkansa ekologisena, riippumattomana ja luotettavana lämmönlähteenä niin täällä Suomessa, kuin rajojen ulkopuolellakin. Jo nyt ainutlaatuisen ekologiseksi ja tehokkaaksi kehittämämme polttotekniikan kehitystyöt jatkuvat ja ympäristöarvot tulevat jatkossakin olemaan tärkeässä asemassa yrityksessämme. Meillä on tällä hetkellä myös ainoana takkavalmistajana Suomessa oma kaakelitehdas. Kaakeliuunien kysyntä on nousussa ja siitä keraamikkona, ja tuoreena Warma-Uunien toimitusjohtajana olen erittäin iloinen, Kaisa Tuominen toteaa.

Warma-Uunit Oy on elementtirakenteisia valmistulisijoja Uudessakaupungissa valmistava perheyritys

Yrityksellä on yli 30 vuoden kokemus tulisijojen tuotekehityksestä ja valmistuksesta. Warma-Uunit on suomalainen tuote, sillä sen kotimaisuusaste on lähes 100 prosenttinen.

Warma-Uuneissa yhdistyy perinteinen, sukupolvelta toiselle säilynyt uuniosaaminen, nykyaikainen teknologia ja tuotekehitys sekä nykypäivän ja tulevaisuuden tulisijatuotteelle asettamat tekniset ja esteettiset vaatimukset.