Vuoden YES Agentti  – yrittäjyyskasvatuksen kehittäjä -tunnustuksen myöntää Valtakunnallinen YES ry yhdessä YES-verkoston kanssa.
Uutiset

Vuoden 2023 parhaat yrittäjyyskasvattajat palkittiin

Suomen merkittävin yrittäjyyskasvatuksen kehittäjäverkosto YES-verkosto on jälleen palkinnut suomalaisia toimijoita työstään yrittäjyyskasvatuksen edistämisessä. Tässä on vuoden YES Agentit 2023!

Vuoden YES Agentti  – yrittäjyyskasvatuksen kehittäjä -tunnustuksen myöntää Valtakunnallinen YES ry yhdessä YES-verkoston kanssa. Tunnustuksen voi saada henkilö, tiimi tai organisaatio, joka on edistänyt yrittäjyyskasvatusta ja yrittäjämäistä toimintakulttuuria.

–Tahdomme tunnustuksella tuoda näkyviin sitä yhteistyötä, jota eri alueilla ja eri organisaatioissa tehdään yrittäjyyskasvatuksessa. Nuorten tulevaisuuteen valmentaminen kuuluu kaikille, ja kehittämällä lasten ja nuorten yrittäjämäisiä valmiuksia autamme heitä löytämään omat vahvuutensa ja löytämään paikkansa työelämässä. Vuoden 2023 YES Agentit ovat tavoitteellisesti edistäneet yrittäjyyskasvatusta omissa verkostoissaan, kiittää YES ry:n toiminnanjohtaja Sanna Lehtonen.

Vuoden YES Agenteista -tunnustuksen saaneiden joukosta löytyy tänä vuonna muun muassa opettajia, yrittäjäjärjestö, järjestötoimijoita, yrittäjyyskasvatustiimi ja yritystoiminnan koordinaattori.

– YES-verkosto aluetoimijoineen kiittää lämpimästi kaikkia vuoden YES Agentteja heidän tekemästään työstä yrittäjyyskasvatuksen eteen. Onnistunut yrittäjyyskasvatus kanavoituu nuorten asenteisiin ja valmiuksiin ja pitkällä tähtäimellä tuottaa osaamista, hyvinvointia ja elinvoimaa, Lehtonen sanoo.

Vuoden YES Agentit 2023

  • Etelä-Savo: Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtaja Nina Rasola, RL Palvelut
  • Kanta-Häme: Janakkalan Yrittäjät ry
  • Keski-Suomi: yrittäjyyskasvatuksen vastuuopettaja Mika Matilainen, Äänekoski
  • Keski-Uusimaa: Yritystoiminnan koordinaattori Tiina Myrsky, Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda
  • Lappi: Lapin yrittäjyyskasvatusstrategia -hankkeen hanketiimi, projektipäällikkönään Esa Posio, Lapin Yliopisto
  • Pirkanmaa: yrittäjyyden koordinaattori Emmi Salminen, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu
  • Pohjois-Pohjanmaa: opinto-ohjaaja Kirsi Järvenpää, Haapaveden lukio
  • Satakunta: lehtori Pia Marjanen, Satakunnan ammattikorkeakoulu
  • Varsinais-Suomi: Naantalin Yrittäjien puheenjohtaja Annika Rahtu, Amandis Oy