Tervetuloa von Dentsiin! Meille on aina helppo ja mukava tulla.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Von Dents on ylpeästi itsenäinen, kotimainen hammaslääkäriasema, joka haluaa tarjota potilaille parasta hoitoa – hammashoidon aatelia

Esteettinen hammashoito

Esteettisellä hammashoidolla tarkoitetaan hoitoa, jolla pyritään hampaiden ulkonäköä muokkaamaan kauniimmaksi eri keinoin. Hampaiden esteettisyyttä voidaan parantaa esimerkiksi erilaisin proteettisin rakentein korjaamalla, muovipaikkausmateriaalin avulla, valkaisemalla ja myös oikomalla.

Kaiken hoidon perustana on kuitenkin hyvä suun terveys. Kun suu on ensin hoidettu kuntoon, ikenet ovat terveet ja röntgenkuvissa ei ole hoidettavia tulehduksia, voidaan hampaiden ulkonäköä lähteä hoitamaan. Esteettinen hoito perustuu huolelliseen suunnitteluun, jossa otetaan huomioon purennan toimivuus ja korjauksen kestävyys. Ennen hoitoa kuunnellaan potilaan toiveet ja niiden pohjalta tehdään suunnitelma hoidosta. 

Von Dentsissä pitävät vastaanottoa tutut hammaslääkärit. Hammaslääkäri­päivystys joka arkipäivä. Kokeneet Ammattilaiset. Nopea Ajanvaraus. Upeat Tilat.

Kaunis, raikas hymy

Kaunis, raikas hymy on tärkeä meille jokaiselle ja se vaikuttaa suuresti ulkonäköön ja itsetuntoon. Valkaisuhoidot liittyvät läheisesti esteettiseen hammashoitoon ja se tehdään usein ennen korjaavaa esteettistä hoitoa. Hampaiden valkaisulla saadaan hampaiden sävyä muutettua vaaleammaksi. Näitä hoitoja tekevät suuhygienistimme. Kun suu on terve ja hoidettu kuntoon voidaan valkaisuun turvallisesti ryhtyä.

Kun hampaissa on asentovirheitä, ikävän värisiä paikkoja tai muotovirheitä saadaan näihin apua protetiikan keinoin. Kruunuilla ja laminaateilla  saadaan korjattua yksittäisen hampaan virhettä. Tarvittaessa niitä voidaan tehdä useampaan vierekkäiseen hampaaseen niin, että saadaan kaunis tasainen rivistö. Esteettistä hammashoitoa voidaan tehdä myös implanttien ja siltarakenteiden avulla silloin, kun hoidetaan menetettyjä hampaita. Muovipaikkaustekniikalla saadaan tehtyä myös kauniita ja edullisia korjauksia.

von Dents hammaslääkäriasema

Kurjenmäenkatu 10 G 1–2, rak. 31, 20700 Turku

Yhteydenotot ja palautteet:

toimisto@vondents.fi

Palvelemme:

Ma–to klo 8–20 ja pe klo 8–15

Von Dentsissä tarvittaessa myös lauantaivastaanottoa. Katso tarkemmin päivät nettiajanvarauksestamme tai soita vastaanotolle.

Ajanvaraus puh. 020 144 3800 (ma–to klo 8–20, pe klo 8–15)

Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min