Top Chef -voittajana tunnettu Teemu Laurell on ravintolan ensimmäinen vieraileva kokki.
Uutiset

Viiniä, huippukokkeja ja street foodia – Turun keskustaan avautuu Heburgerin katuruokaravintola

Turusta lähtöisin oleva pikaruokaketju Hesburger on tehnyt uudenlaisen aluevaltauksen ja avaa tiistaina 26.4. katuruokaan painottuvan tuotekehitysravintolan H Burger Labin Turun kävelykadun varrelle. Samoissa tiloissa toimi aiemmin ketjun El Nam -ravintola.

Uudesta H Burger Labista saa muista Hesburgereista poiketen drinkkejä ja viinejä, ja myös ruokalista on jotain aivan muuta kuin tavallista Heseä. Listalla on katuruokaa, joka on saanut vaikutteita eri puolilta maailmaa.

Tärkeässä roolissa ovat myös suomalaiset huippukokit, jotka saapuvat vierailulle muutaman kuukauden välein tuomaan ravintolaan omia erikoisuuksiaan. Ensimmäisenä vierailijana nähdään Shelter- ja Holy Doner -ravintoloista tuttu Teemu Laurell. Myöhemmin tänä vuonna vierailijoina ovat vuorollaan Linnea Vihonen ja Anni Peräkylä. Uusia makuja on luvassa aina noin puolentoista kuukauden välein, jolloin osa ravintolan listasta vaihtuu.

Juomalistalta löytyy myös alkoholittomia cocktaileja eli mocktaileja.
Tutut soijatikut aivan uudella tavalla.

Ravintolassa voidaan hyödyntää myös normaaleita Hesburgerin tuotteita, esimerkiksi ensimmäisellä listalla nähdään soijatikkuja bunien täytteenä.

Uusi H Burger Lab on paitsi ravintola, myös samalla Hesburgerin tuotekehityskeittiö, jossa testataan uusia raaka-aineita, makuja ja reseptejä. Asiakkaat saavat antaa niistä palautetta, ja osa kokeiluista saattaa päätyä Hesburgerin annoksiin. Lisäksi HBurger Lab toimii koulutuskeittiönä Turun ammatti-instituutin ravintola-alan opiskelijoille.

H Burger Lab -konseptin ovat toteuttaneet Hesburger ja turkulainen elintarvikealan sisällöntuotantotoimisto Foody Allen. Ravintola toimii Turussa osoitteessa Yliopistonkatu 18.

Aki Wahlmanin luotsaama Foody Allen on ollut isosti mukana kehittämässä uutta konseptia.