Tilaisuudessa voi verkostoitua alueen yrittäjien kanssa ja päästä mukaan alueen kasvuun.
Uutiset

Verkostoitumistilaisuus teollisuuden yrityksille Loimaalla

Loimaalla ja seutukunnassa on runsaasti kasvavia teollisuusyrityksiä. Veturiyrityksistä Pemamek suunnittelee merkittävää laajennusinvestointia ja Loimaan yrityspuiston hallin rakentaminen käynnistyy tänä keväänä.

Loimaalla järjestetäänkin teollisuuden yrityksille, alihankkijoille sekä yhteistyökumppaneille seminaari- ja yritysvierailupäivä, jossa voi verkostoitua alueen yrittäjien kanssa ja päästä mukaan alueen kasvuun. Aamupäivän aikana kuullaan mielenkiintoisia yritys- ja asiantuntijapuheenvuoroja sekä tutustutaan yhteistyökumppaneiden sekä yritysten ständeihin Suomen maatalousmuseo Sarassa.

Yrityspuheenvuoron pitävät Pemamekin omistaja Pekka Heikonen sekä Dinoliftin toimitusjohtaja Karin Nars. Pääomasijoittaja Pekka Siivonen-Uotila kertoo näkemyksistään yritysyhteistyöstä. Lisäksi aamupäivän seminaarissa kuullaan Loimaan Yrityspuistosta ja Loimaan yritysekosysteemin kehittämisestä.

Iltapäivällä seminaarivieraat pääsevät tutustumaan valitsemiinsa yritysvierailukohteisiin, kuten Pemamek, Dinolift, Charmia ja Kieku sekä yrityksiin Virttaan kylässä.

Tilaisuus on Loimaan kaupungin WIN WIN – yritysyhteistyöstä vetovoimaa -hankkeen kick-off. Kaupungin rahoituskumppanina hankkeessa on Varsinais-Suomen liitto.

Tarjoilujen vuoksi osallistujia pyydetään ilmoittautumaan 14.4. mennessä sähköisesti: https://link.webropol.com/s/winwinpaiva.