Tammen omat pojat ovat olleet 2000-luvun alusta asti osakkaina mukana yrityksessä. Yhteensä Veljekset Tammi työllistää kuusi alan ammattilaista.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Veljekset Tammi Oy 40 vuotta luotettavaa palvelua

Somerolaiset Tammen veljekset perustivat LVI-alan yrityksen 1983.

40-vuotias perheyritys tekee työtä tinkimättömällä asenteella niin pienissä huolloissa kuin suurissa uudiskohteissa Varsinais-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla.

Veljekset Tammi Oy palvelee kaikissa eristyksiin, lämmitysjärjestelmiin ja putkiremontteihin liittyvissä asioissa. Myymälä ja toimipiste sijaitsevat Somerolla.

– Kyllä luottamus työn jälkeen ja sovituissa aikatauluissa pysyminen ovat varmasti se avain, jolla olemme näin pitkään pärjänneet markkinoilla, tuumii yrittäjä Matti Tammi yrityksen pitkän iän salaisuutta.

Tammen omat pojat ovat olleet 2000-luvun alusta asti osakkaina mukana yrityksessä. Yhteensä Veljekset Tammi työllistää kuusi alan ammattilaista.

– Vuosien saatossa välineet ja tekniikka ovat tietysti kehittyneet. On tutkittava alan julkaisuja, lisäksi tarvike-edustajat kouluttavat ja kertovat uusista tuotteista, jotta pysymme ajan hermolla. Kehitys on ollut ainakin sen suhteen suotuisaa, että välineet ovat keventyneet, se on helpottanut työtä verrattuna vuosien takaiseen, Tammi miettii.

– Iloiset asiakkaat, onnistunut työ ja auttaminen ongelmatilanteissa ovat niitä asioita, jotka ovat ehdottomasti tämän työn suola. Mutta hiukan haaveilen myös jo lyhyemmästä työviikosta, kun tiedän, että pojat jatkavat yritystä. Uskon, että työmaita riittää jatkossakin, Tammi päättää luottavaisena.

www.veljeksettammi.fi
02 7486735
info@veljeksettammi.fi
Palmantie 7
31400 SOMERO