Tyvi-pöytä ja Havu-kaappi ovat kotimaisesta männystä Lapissa valmistettuja uutuustuotteita. Kuva: Veke.
Uutiset

Veke avaa uuden myymälän Raisioon

Lapin Ranualta ponnistava sisustajan huonekalukauppa Veke laajentaa myymäläverkostoaan ja avaa uuden myymälän Raisioon kesäkuussa 2023. Veke on kasvanut nopeasti yhdeksi Suomen suurimmaksi huonekalujen verkkokaupaksi ja viides myymälä Turun seudulla käynnistää kasvutarinan uuden luvun.

Verkkokaupan lisäksi Vekellä on tällä hetkellä neljä inspiroivaa myymälää: Rovaniemellä, Oulussa, Tampereella ja Vantaalla. Uusi kesäkuussa avattava Raision myymälä Turun seudulla on siis järjestyksessään viides. 

Uudessa myymälässä neliöitä on hulppeat 1500, jonka lisäksi varastotilaa on n. 500 neliötä. Myymälä tulee olemaan hyvin samantyyppinen kuin viime keväänä avattu myymälä Tampereella. Myös Raision myymälästä löytyy kymmenisen inspiroivaa sisustettua huonekokonaisuutta sekä laaja kattaus tuotevalikoimaa huonekaluista piensisustukseen. Myymälän yhteydessä on myös noutopiste ja kesäpiha kesäkaudella.

Veken tavoitteena on kasvaa yhdeksi suurimmista monikanavaisista huonekalu- ja sisustuskaupan toimijoista Suomessa. Tällä hetkellä noin 65% yhtiön myynnistä tulee verkkokaupasta. Osa tuotteista on sellaisia, että moni haluaa kokeilla niitä ennen ostopäätöstä. Etenkin sohvat ja sängyt vaativat tarkempaa harkintaa. Tavoitteena onkin avata myymälät suurimpiin asutuskeskuksiin. 

Veke on valmistautunut tulevan kasvustrategian toteuttamiseen laajentamalla yhtiön omistuspohjaa pääomasijoittaja Sentican kanssa. Veke pyrkii elämään vahvasti ajassa niin tuotevalikoiman kuin koko yritystoiminnan näkökulmasta. Valikoimassa korostuvat skandinaaviset ja modernit tuotteet kilpailukykyisin hinnoin. 

Yhtiön arvojen ytimessä ovat vastuullisuus ja kotimaisuus. Tulevaisuudessa yhtiö panostaa yhä enemmän suomalaiseen muotoiluun ja lähellä tuotettuihin tuotteisiin. Veke on ostanut enemmistön mäntyhuonekalutehtaasta ASWoodista ja käynnistänyt kesällä 2022 kotimaisten mäntyhuonekalujen valmistamisen Ranualla. Veken liiketoiminnalle on myönnetty avainlipputunnus.


Veke on:

  • Lapin Ranualta lähtöisin oleva yritys
  • Toteuttanut suomalaisten sisustusunelmia jo vuodesta 1995
  • Verkkokaupan lisäksi neljä inspiroivaa myymälää: Rovaniemellä, Oulussa, Tampereella ja Vantaalla
  • Työllistää n. 140 työntekijää
  • Valikoimassa lähes 1500 Veke-tuotteen lisäksi yli 80 muuta tuotebrändiä
  • Valikoimassa on yli 6500 tuotetta
  • Liiketoiminnalle on myönnetty avainlipputunnus

Yhteyshenkilö

Markus Ranua, Toimitusjohtaja

Veken Kaluste Oy

Puh: 045 631 3045

markus.ranua@veke.fi