Uutiskirje
Jos olet uutiskirjeemme tilaaja, varmista, ettei uudelle alustalle tehty viikon 37 kirjeposti ole livahtanut sähköpostisi roskapostikansioon.
Uutiset

Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehti: Y-lehden uutiskirje on nyt uudella alustalla

Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehdellä on kaksi erilaista uutisformaattia: printtilehti ja verkossa y-lehti.fi, joka on avoin kaikille. Uutiskirjeet tuotetaan verkkolehden sisällöstä. Printtilehteen sisällöt tuotetaan toimituksen omista artikkeleista, ja painettu lehti postitetaan jäsenyrityksille.

Y-lehden uutiskirje oli kauan alustalla, joka oli hyvin kankea ja vaikeasti hallittava. Viikko siten saatiin uusi alusta, jonka käyttöönotossa oli pieniä alkuhankaluuksia.

Viimeisin uutiskirje (37) lähetettiin uudelta alustalta perjantaina 16.9. kaikille kirjeen tilanneille.

Jos olet uutiskirjeemme tilaaja, varmista, ettei kirjeposti ole livahtanut sähköpostisi roskapostikansioon. Uusi kirjealusta saattaa mennä “väärään lootaan”, kunnes meilisi oppii tunnistamaan sen tai laitat saapuneeseen kirjeeseen merkinnän “ei roskapostia”.

Jatkossa sisältöön poimitaan viikon pääartikkelit, mutta juttuja voit lukea enemmän y-lehti.fi-sivuilta, mitä täydennetään viikon jokaisena arkipäivänä.

Tilaa Uutiskirjeemme tästä.