Veke-myymälä Raision Itäniityntiellä. Kuva: Veke.
Uutiset

Uusi inspiroiva Veke-myymälä palvelee sisustajia Raision Itäniityntiellä

Lapista, Ranualta ponnistava sisustajan huonekalukauppa Veke on avannut uuden myymälän Raision Itäniityntielle. Kymmenellä mallihuoneella, runsaalla piensisustustuotteiden valikoimalla ja kesäpihalla varustettu huonekalumyymälä on täynnä värejä ja inspiraatiota. Veke-myymälä tuo alueelle 15 uutta työpaikkaa.

Veke-myymälä Raision Itäniityntiellä. Kuva: Veke.

Raision myymälä on Veken ensimmäinen myymälä Turun seudulla.  Veken muut myymälät sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Oulussa ja Rovaniemellä. Myymälöiden lisäksi yhtiö palvelee suomalaisia sisustajia yli 7000 tuotteen valikoimalla verkkokaupassan sekä yritysasiakkaita valtakunnallisesti.

Uudessa myymälässä neliöitä on hulppeat 1500, jonka lisäksi varastotilaa on n. 500 neliötä. Myymälästä löytyy kymmenen värikästä mallihuonetta, jotka esittelevät erilaisia sisustusratkaisuja ja tyylejä. Laajan huonekaluvalikoman lisäksi myymälässä on esillä paljon piensisustustuotteita trendiväreissä. Kesäpiha  palvelee pihan ja parvekkeen sisustamisessa ja myymälän yhteydessä on myös verkkokaupan noutopiste.

”Olemme jo pitkään odottaneet myymälän avaamista Turun seudulle ja on upeaa nähdä, miten liiketila on nyt herännyt henkiin. Suomalaiset sisustajat hakevat myymälästä tuotteiden lisäksi myös ideoita ja inspiraatiota. Haluamme näyttää myymälässä erilaisia tyylejä ja rohkeitakin sisustusratkaisuja. 15 hengen Raision tiimimme puhkuu intoa palvella asiakkaita omannäköisen kodin toteuttamisessa, kertoo Veken myymäläverkoston päällikkö Tuomas Korhonen.

Veke on kasvanut nopeasti yhdeksi Suomen suurimmaksi huonekalujen verkkokaupaksi ja viides myymälä Turun seudulla käynnistää kasvutarinan uuden luvun. Raision myymälä on ensimmäinen Veken juuri uudistetulla brändillä toteutettu kauppa. Veken ytimessä on ajatus siitä, että kaikenlaiset kodit ovat ainutlaatuisia ja kodin ei tarvitse olla täydellinen ollakseen upea. Veke-brändi kiteytyy sloganiin ”Rakkaudesta kotiin” ja värikkääseen visuaaliseen maailmaan.

”Veken missiona on saada suomalaiset kodit elämään. Haluamme tuoda toimivan ja kauniin kodin kaikkien ulottuville. Siksi pidämme huolen siitä, että valikoimastamme löytyy erilaisiin sisustustyyleihin ja erilaisille kukkaroille sopivia, kohtuuhintaisia vaihtoehtoja,” toteaa markkinointi- ja brändijohtaja Sanna Huovinen.