Kuva: Uskomaton Pallopuoti
Uutiset

Uskomatonta somistusta

Ilmapaloyrittäjä Essi Eksten väittää olevansa pessimisti tai ainakin realisti, mitä tulee yrittäjyyteen, yrityksen tulevaisuuteen ja uskoon tulevasta. Mutta sitten hän saakin aina yllättyä positiivisesti, kun asiat menevät hyvin ja sujuvat. Tämä pieni lienee sarkastinen negatiivisuus on ristiriidassa vähän hauskastikin hänen bisneksensä kanssa. Ilmapallot kun mielletään iloon ja juhlaan. Ja pääasiassa sellaisiin tilaisuuksiin hän ilmapalloasetelmia ja somistuksia tekeekin. Mutta ainakin yhdet hautajaiset ovat myös hänen muistissaan. Näin voidaan siis todeta, että ilmapallot sopivat oikeastaan kaikkiin tilaisuuksiin.

Ideoita Eksten hakee internetin ihmeellisestä maailmasta, eikä kilpailua juurikaan ole. – Suomessa on toki muitakin alan yrityksiä, mutta meidän talousalueellamme minä olen ainoa, joka palvelua tarjoaa, Eksten kertoo. Uskomaton Pallopuoti sijaitsee Nummessa ja on auki ”aina” tarvittaessa.

Ideoita Eksten hakee internetin ihmeellisestä maailmasta, eikä kilpailua juurikaan ole. Kuva: Anna Liukas

Kuluttaja-asiakkaat ovat paras mainoskanavamme

– Vaikka yritystapahtumat ja esimerkiksi kauppakeskukset ovat suurimmat työllistäjät taloudellisesti mitattuna, palvelen aina myös yksittäisiä kuluttaja-asiakkaita. He ovat tärkein markkinointikanavani. Jokainen on töissä jossain tai jokaisella on ainakin joku yrittäjäystävä, Eksten tietää.

Näin siis sana Uskomattomasta Pallopuodista on kiirinyt ympäri Turkua ja lähikuntia.

Yrittäjän vapaus

Eksten on kasvanut yrittäjäperheessä ja hän tiesi mihin liemeen itsensä laittoi, kun alkoi itsensä työllistäjäksi. – Tiesin siis mitä tämä kamppailu on. Sitä kuuluisaa yrittäjän vapautta on jättää lomat pitämättä ja palkka itselleen maksamatta, hän heittää nauraen. – No oikeasti pystyn järjestelemään päiväni ja työtuntini kuten parhaaksi koen ja työtilanteen mukaisesti. Perheen äitinä se on sitä vapautta sitten, Eksten pohtii.