Turun keskustayhdistys
Turku Centerin rooli on yhdistää toimijoita, kehittää ja johtaa tiedolla, markkinoida keskustan toimijoita ja totta kai myös vaikuttaa eri verkostoissa, selvittää Kirsi Eronen.
Nimitykset

Turun Ydinkeskustayhdistyksen johto vaihtuu: Kirsi Eronen on Turku Centerin uusi toiminnanjohtaja

Turun Ydinkeskustayhdistyksen eli Turku Centerin uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu valtiotieteiden maisteri Kirsi Eronen.

– Olen todella iloinen saadessani jatkaa Turun keskustan kehittämistä. Toimin aiemmin Turun kaupungilla keskustan kehittämisen kärkihankkeen hankepäällikkönä, joten odotan innolla jälleen pääseväni kehittämään keskustaa yhdessä muiden toimijoiden kanssa, toteaa Kirsi Eronen

Erosella on pitkä kokemus Turun kaupungin organisaatiossa. Hän siirtyy toiminnanjohtajan tehtävään Turun kaupungin toimitilapäällikön tehtävästä.

– Viimeisen vuoden olen saanut työskennellä toimitilojen parissa, mutta tämä uusi tehtävä antaa minulle nyt mahdollisuuden kehittää kaupunkia kokonaisvaltaisemmin. Koen tärkeänä, että keskustaa kehitetään kaikkien toimijoiden yhteistyöllä ja erityisesti kaupallista vetovoimaa vahvistaen, kertoo Eronen.

Kauppatorin avajaiset syyskuussa 2022 oli merkittävä virstanpylväs Turun keskustan kehittämisessä

– Olemme uuden alussa. Keskustan puitteet ovat nyt upeassa kuosissa, ja tästä on hyvä lähteä vahvistamaan sen vetovoimaa myös toiminnallisesti. Turku Centerin rooli on yhdistää toimijoita, kehittää ja johtaa tiedolla, markkinoida keskustan toimijoita ja totta kai myös vaikuttaa eri verkostoissa, selvittää Eronen.

Turku Centerissä on tällä hetkellä lähes 360 jäsenyritystä. Yhdistyksen toimintaa ohjaa hallitus, joka valitaan vuosittain. Yhdistyksen verkkosivut toimivat osoitteessa www.turkucenter.fi, mistä saa tarkempaa tietoa yhdistyksestä ja sen toiminnasta.