Turun Ruoka- ja Viinimessut 2022
Kävijöille on tarjolla maku-uutuuksia: juustoja, paljon erilaisia viinejä, kahvipaahtimon tuotteita, leivonnaisia, hunajaa, tilatuotteita, lihaa ja makkaraa, ihanuuksia Italiasta, sinappia, mausteita ja kaikkea muuta.
Uutiset

Pian se on: tule Turun Ruoka- ja Viinimessuille 30.9.-2.10. – teemana “Ruokamatkailu”

Ruokamatkailu on kasvavin matkailun muoto. Ennen matkailtiin nähtävyyksien perässä ja syötiin kun oli nälkä, nyt matkaillaan ympäri maailmaa ruokakokemusten perässä. Ensimmäisenä messutoimijana nostetaan ruokamatkailu isoksi teemaksi syys-lokakuun vaihteessa Turun Messukeskuksessa. Tätä on luvassa:

Turun Ruokamessujen sisääntulokäytävän välittömään läheisyyteen rakennetaan promenade-tyylinen ruokamatkailuun keskittyvä piazza-alue. Kaikki C-halliin kulkevat ja sieltä poistuvat saavat kokea tätä makumatkailun tunnelmaa.

Kukin kaupunki saa omaa lava-aikaa, jolloin lavakokki valmistaa 1-2 annosta ja kaupungin edustaja kertoo alueensa ruokamatkailusta. Yleisö näkee myös taustalla pyörivän kyseisen kaupungin oman infovideon.

Uutuutena ovat “Food Truck -alue” sekä “Wine, Beer & Dine -alue”.

Ruokamatkailulavaa isännöivät Antti Vahtera ja “kauhamatkaaja” Petteri Luoto.

Lavalla koetaan Lounais-Suomen ruokamatkailun parhaat palat, kokkailua ja keskusteluakin.

Ruokamessuilla jaetaan Kirja a´la Carte -palkinto. Aiemin palkinnon ovat saaneet Donna Leon (2016), Heikki Valkama (2017), Eppu Nuotio (2018), Paula Havaste (2019) ja Outi Pakkanen (2021).

Kävijöille on tarjolla maku-uutuuksia: juustoja, paljon erilaisia viinejä, kahvipaahtimon tuotteita, leivonnaisia, hunajaa, tilatuotteita, lihaa ja makkaraa, ihanuuksia Italiasta, sinappia ja mausteita ja kaikkea muuta.

Yhtä aikaa käynnistyvät myös Turun kirjamessut laajoine ohjelmineen.

Tutustu ennakkoon:

Turun Ruoka- ja viinimessut sivusto

Näytteilleasettajat

Varaa messu- ja myyntipaikkasi tästä