Olli Sallinen ja Saana Sipilä
Kotikonsertit kiinnostavat asukkaidensa, miljöön, esiintyjien ja ohjelmiston ansiosta joka vuosi todella paljon. Olli Sallisen ja Saana Sipilän Vuoden 2021 kaunein koti Turussa Aurajoen rannalla avautuu konserttiyleisölle 24.8. klo 14 ja 18.
Uutiset

Turun Musiikkijuhlat konsertoi Suomen kauneimmassa kodissa Turussa 24. elokuuta

Design-pariskunta Saana Sipilä ja Olli Sallinen avaavat yleisölle upean kotinsa ja kutsuvat kuuntelemaan Arvo Pärtin, Caroline Shawin ja Philip Glassin musiikkia jousikvartetti Lumo Ensemblen tulkitsemana.

Turun musiikkijuhlien ohjelmistoon on jo vuosien ajan kuulunut erilaisia kotikonsertteja. Musiikkijuhlien vuoden 2022 kotikonserttisarjan päättyy Sipilän ja Sallisen kotiin, joka valittiin Suomen kauneimmaksi vuonna 2021. Talo on vuonna 1914 rakennettu entinen Ristimäen koulu ja sijaitsee Aurajoen rannalla osoitteessa Rasintie 28, 20540 Turku.

Touko Laaksosen alias Tom of Finlandin lapsuudenkoti on nykyisin muotoilijapari Saana Sipilän ja Olli Sallisen koti. Heillä on käytössään toinen puolikas satavuotiaasta kansakoulusta, joka jaettiin kahtia moottorisahalla. Rakennuksen ulkoasu on Museoviraston suojelema.

Yksityiskohta Vuoden 2021 kauneimmasta kodista.

Konsertteja 24.8.2022 on kaksi: klo 14:00 ja kello 18:00.

– Kotikonsertit kiinnostavat asukkaidensa, miljöön, esiintyjien ja ohjelmiston ansiosta joka vuosi todella paljon. Etsimme koko ajan uusia paikkoja tuoda taidetta ja musiikkia yleisölle ja otamme myös mielellään vastaan ideoita kiinnostavista paikoista, joissa tällaiset ainutlaatuiset kohtaamiset olisivat mahdollisia, sanoo Turun musiikkijuhlien toimitusjohtaja Liisa Ketomäki.

Lipunmyyntiin tästä.