Turun Messukeskus Oy:n toimitusjohtajaksi on kutsuttu KTM Päivi Rytsä Studio Auran kuva
Uutiset

Turun Messukeskuksen johtoon Päivi Rytsä

Turun Messukeskus Oy:n toimitusjohtajaksi on kutsuttu KTM Päivi Rytsä. Rytsä aloittaa heti tehtävässään nykyisen toimitusjohtajan Marja Pekkasen siirtyessä uusiin tehtäviin.

Messutoiminta uudistuu vahvasti sekä Suomessa että kansainvälisesti. Kuluttaja- ja b2b-asiakkaiden käyttäytymisen muutos edellyttää muodonmuutosta myös messuilta ja tapahtumilta. Tätä uudistusta olemme kutsuneet edistämään Päivi Rytsän”, sanoo Turun Messukeskus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kaisa Leiwo.

Rytsällä on yli 25 vuoden kokemus menestyksekkäästä liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Hän on ollut mukana luomassa tapahtumatalo Logomon tarinaa ja ehti toimia yhtiön toimitusjohtajana 11 vuotta ennen siirtymistään perheyritykseen, jonka toiminnassa hän jatkaa edelleen. Rytsällä on lisäksi lukuisia luottamustoimia muun muassa HC TPS Oy:n ja Turun Ratapihan kehitys Oy:n hallituksissa.

”Tämä tehtävä mahdollistaa sekä Artukaisten alueen että Turun seudun tapahtumaliiketoiminnan kehittämisen, mikä kiinnostaa minua ja missä näen suuria mahdollisuuksia”, toteaa Rytsä. 

Leiwon mukaan Turun kokoinen vahva talousalue ja alueen vireä elinkeinoelämä tarvitsevat messutoimintaa.

”Näkemyksemme mukaan Päivi Rytsällä on osaamista ja kykyä uudistaa ja kehittää messu- ja tapahtumaliiketoimintaa yhteiskunnan muutosten mukana siten, että Turun asema vahvana ja dynaamisena tapahtumakaupunkina säilyy”.