Turun häämessut vaihtoi omistajaa
Uutiset

Turun häämessut vaihtoi omistajaa

Turun häämessut, Varsinais-Suomen tärkein häämedia ja Suomen vanhin häätapahtuma, on saanut uuden omistajan. Interdialogi Oy (omistaja Maarit Nenonen) on 9.2.2024 päivätyllä kauppakirjalla myynyt Turun häämessujen liiketoiminnan turkulaiselle pitkänlinjan yrittäjä Meeri Saukkoriipin perustamalle uudelle yhtiölle Turun Häämessut Oy, mikä jatkossa hallinnoi brändiä Turun häämessut.

Interdialogi Oy on tuottanut viimeisen 30-vuoden aikana satoja kohderyhmätapahtumia Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Tunnetuimpia tuotteita on mm. Turun häämessut, Naisday, Relax, BB&KIDZ, Miesten, Rekry, VipCruise, Seniorit, Sisäpiiri, KoirienKymppi -tapahtumat sekä Indomino-koulutuspalvelut. Useat näistä tavaramerkeistä ovat jo aiempien vuosien saatossa löytäneet uuden ”kodin” – nyt viimeisimpänä sen löysi Interdialogi Oy:n vanhin tuote Turun häämessut.

Maarit Nenonen toteaa ”Myyntiprosessi kesti kaikkinensa yli kaksi vuotta ja mukana oli useitakin ostaja ehdokkaita. Minulle oli koko prosessin ajan tärkeintä löytää ostaja, joka on paras ratkaisu Turun häämessujen tulevaisuuden kannalta. Ostaja, joka antaa rakkaalle tuotteelleni uuden hyvän ja kehittävän kodin. Näin päädyin turkulaiseen yrittäjään Meeri Saukkoriipiin. Meeri on itse ollut jo vuosia asiakkaana Turun häämessuilla ja näin on minulla ollut myös mahdollisuus tutustua hänen tapaansa toimia työssään ja vastaavasti hän on voinut tutustunut näytteilleasettajan näkökulmasta Turun häämessuihin. Meeri on hyvä tekemään kauniista asioista vieläkin kauniimpia ja olen varma, että brändi on jatkossa hyvissä käsissä”.

Meeri Saukkoriipi toteaa ”Rakastan rakkautta! Häämessut ovat ilon ja rakkauden tapahtuma. Olen uuden edessä ja todella innoissani siitä! Koen messujen järjestämisen kiehtovana tilaisuutena toteuttaa vanhoja messuperinteitä uudella twistillä. On hienoa jatkaa Maaritin pitkää ja kunnioitettavaa työtä häämessujen eteen. Nyt on kuitenkin aika muuttaa brändin ilmettä sekä visuaalisuutta. Peruspilarit on Maaritin toimesta hienosti pystytetty. Pyrinkin muutoksillani päivittämään Turun häämessuja siten, että tapahtuma palvelee nykyaikaisia tarpeita ja tarjoaa aina jotain uutta ja innovatiivista tulevina vuosina sekä näytteilleasettajille että messuvieraille”.