Turku Business Region
Turun seudun alueellinen kehitysyhtiö Turku Science Park Oy on julkaissut yhdessä Dealroom.co kanssa Turun startup-ekosysteemialustan.
Uutiset

Turku julkaisi uudenlaisen verkostoalustan startupeille ja sijoittajille 

Suomen suurimmat kaupungit ovat julkaisseet torstaina 15.9. aluekohtaiset Dealroom-startup-ekosysteemialustansa. Mukana ovat Turun lisäksi Business Finland, Helsinki, Espoo, Tampere ja Oulu. Uusi verkostoalusta yhdistää laajasti muun muassa startupit ja sijoittajat, kansainvälisestikin.  

Turun seudun alueellinen kehitysyhtiö Turku Science Park Oy on julkaissut yhdessä Dealroom.co kanssa Turun startup-ekosysteemialustan. Uudella alustalla on kattavasti tietoa startupeista, sijoittajista, rahoituskierroksista ja muusta startupekosysteemistä alueellisesti, mutta myös kansainvälisesti.  

– Turku Science Park haluaa, että tietoa startup-yrityksistä, sijoittajista ja eri ekosysteemitoimijoista on tarjolla mahdollisimman helposti ja kattavasti. Uudella alustalla pyrimme kasvattamaan Turun seudun startup-yritysten näkyvyyttä ja näin helpottamaan esimerkiksi yritysten ja sijoittajien yhdistämistä, sanoo Turku Science Parkin toimitusjohtaja Tom Palenius.  

Turun startup-yhteisö SparkUpin yhteisömanagerin Elias Savonlahden mukaan Dealroom-alusta tulee olemaan tärkeä osa Turun startup-ekosysteemin kehittämistä ja tarjoaa tärkeää tietoa niin startup-yrityksille, sijoittajille kuin muillekin toimijoille. 

– Turun startup-yhteisö SparkUp, joka pyrkii saamaan startupeille mahdollisimman suuren hyödyn alueellisista verkostoista, on innoissaan uudesta alustasta ja sen tarjoamista yhteistyömahdollisuuksista, Savonlahti iloitsee.  

Dealroom-startup-ekosysteemialustoja on eri puolilla maailmaa

Turun seudun alustan tietoja päivitetään jatkuvasti, mutta ekosysteemiin on siirretty jo iso joukko toimijoita.  

– Startupien ja muiden toimijoiden kannattaa kirjautua ekosysteemiin ja käydä ottamassa oma profiilinsa haltuun. Lisäksi on toivottavaa, että toimijat, jotka puuttuvat vielä alustalta, ovat yhteydessä meihin. Näin saamme Dealroomista mahdollisimman laajasti Turun alueen yritysmaailmaa palvelevan startup-ekosysteemin, Savonlahti vinkkaa.  

Vieraile startup-ekosysteemialustalla https://turku.dealroom.co/intro.  

Turku Business Region kokoaa yhteen Turun seudun elinkeinoelämän, korkeakoulut, järjestöt ja kunnat. Yhteistyö synnyttää uusia tuotteita ja palveluita, jotka vauhdittavat yritystoiminnan kasvua ja alueen hyvinvointia. Alueen yritys- ja innovaatiopalveluiden koordinoinnista vastaa seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy.