Taideopiskelija
Turun seudun yliopiston ja ammattikorkean taiteen ja tieteen 1. ja 2. vuoden opiskelijat voivat hakea stipendejä ja apurahoja 24.8. alkaen.
Uutiset

TOP-Säätiön stipendit sekä tieteen ja taiteen apurahat haettavissa 30.9.2022 mennessä

TOP-Säätiö tukee ja edistää tieteellistä tutkimustoimintaa sekä varsinaissuomalaista kulttuuria ja taidetta apurahojen muodossa. Lisäksi säätiö myöntää stipendejä lahjakkaiden opiskelijoiden tukemiseksi. Tällä hetkellä TOP-Säätiö ei rahoita lääketieteellistä tutkimusta.

Stipendejä myönnetään pääasiassa turkulaisissa yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa opintojen alkuvaiheessa oleville 1. ja 2. vuoden opiskelijoille.

Tiedeapurahoja myönnetään pääasiassa turkulaisissa yliopistoissa tutkimusta tekeville jatko-opiskelijoille. Tiedeapurahoja myönnetään pääasiassa humanististen-, yhteiskunta-, luonnon-, oikeus- ja kauppatieteiden tukemiseen.

Taideapurahoja myönnetään pääasiassa Turun seudulla toimiville taiteen tekijöille ja toimijoille.

Stipendien ja apurahojen jakamisesta päätetään loka-marraskuussa säätiön hallituksen kokouksessa. Saajille ilmoitetaan päätöksestä sähköpostitse. Apurahan saajien on vuoden sisällä annettava säätiön hallitukselle kirjallinen selvitys apurahan käytöstä.

Haku avautuu keskiviikkona 24.8.2022 TOP-Säätiön nettisivuilla www.top-saatio.fi ja on auki 30.9.2022 saakka.

TOP-Säätiö on toiminut varsinaissuomalaisen tieteen, taiteen ja kulttuurin tukijana jo 36 vuoden ajan. Säätiön keskeisiin ajatuksiin on alusta alkaen kuulunut omalta osaltaan kantaa vastuuta yhteiskunnasta tukemalla nimenomaan paikallisia tutkijoita, taiteilijoita ja opiskelijoita.