Maskun Yrittäjät kiittää kaikkia osallistujia ja toivottaa rauhallista joulunodotusta.
Uutiset

Toni Forsblom Maskussa: “Elinvoimaa laajasta yhteistyöstä ja osaamisesta.”

Maskun Yrittäjien joulupuuro oli tarjolla tunnelmallisessa ympäristössä, Maskun seurakuntatalolla, tiistaina 12.12. aamulla klo 7.00 alkaen. 

“Hienoa, että niin moni yrittäjä ehti tulla puurolle vielä ennen suurimpia joulukiireitä. Tästä haluamme tehdä perinteen”, totesi Maskun Yrittäjien puheenjohtaja Teija Leino

Joulupuurolle oli kutsuttu paikallisten yrittäjien, Maskun kunnan ja yhdistyksen yhteistyökumppaneiden edustajien lisäksi myös Varsinais-Suomen Yrittäjien vastavalittu puheenjohtaja Toni Forsblom Naantalista. Forsblom uskoo yhteistyön voimaan niin yritysten välillä, kuin laajan, sektorit ylittävän verkoston yhteispelinä. Hän korosti yritysten ja alueen kilpailukyvyn kannalta osaamisen kehittämisen tärkeyttä pitkällä tähtäimellä.

“ Yritysten ja alueen kilpailukyvyn kannalta osaamiseen panostaminen pitkällä tähtäimellä on elintärkeää. Meidän on saatava enemmän ihmisiä töihin maakuntaan juuri niille toimialoille, joissa on pulaa tekijöistä”, sanoi Forsblom vastatessaan yrittäjien kysymyksiin.

Hän painotti myös yrittäjien tarvetta tietää, mihin ottaa yhteyttä yrittäjäjärjestössä silloin, kun apua tarvitaan. ”Yrittäjäjärjestö on yrittäjiä varten”, Forsblom jatkoi.

Maskun Yrittäjät kiittää kaikkia osallistujia ja toivottaa rauhallista joulunodotusta.