Toivo Group Oyj (”Yhtiö” tai ”Toivo”) on aloittanut neljästä paritalorakennuksesta koostuvan hankkeen toteuttamisen Kaarinassa.
Uutiset

Toivo Group Oyj on aloittanut aluerakennushankkeen toteuttamisen Kaarinaan

Toivo Group Oyj (”Yhtiö” tai ”Toivo”) on aloittanut neljästä paritalorakennuksesta koostuvan hankkeen toteuttamisen Kaarinassa. Yhtiö arvioi hankkeen kokonaisarvoksi noin 3,2 miljoonaa euroa. Hanke toteutetaan A – energialuokkaan. Hankkeessa hyödynnetään uusiutuvan energian ratkaisuja, jotka osaltaan mahdollistavat asukkaille asumisen aikaisia kustannussäästöjä.

Toivo toteuttaa hankkeen alkuperäisen suunnitelmansa mukaisesti kuluttajille myytävinä omistusasuntoina. Hankkeen korkea myyntiaste on vauhdittanut hankkeen käynnistämistä.

”Jokaisessa asunnossa on sisustussuunnittelijamme valitsemat laadukkaat, trendikkäät ja korkeatasoiset sisustusmateriaalit. Asumisviihtyisyyttä on lisätty korotetulla huonetilalla ja erittäin tilavalla olohuone/-keittiö kokonaisuudella, joka jatkuu lasiliukuovilla katetulle takaterassille. Pihat aukeavat kauniiseen peltomaisemaan. Jokaisella asunnolla on myös oma erillinen varastorakennus. Olemme onnistuneet kehittämään asunnoista kauniisti suunniteltuja energiaystävällisiä koteja, jotka soveltuvat sujuvasti eri elämänvaiheisiin.” kertoo Toivon hankkeesta vastaava johtaja Jukka Lampela.

Toivon toimitusjohtaja Markus Myllymäki on hyvillään Yhtiön ponnistuksista hankkeen eteen ”Kohde on strategiamme mukainen ja hyvä näyttö siitä, että ympäristöystävällisille tyylikkäille kodeille on kysyntää kaikissa markkinaolosuhteissa.”