Pumpattavan kipsilattian edut ovat moninaiset, kertoo Pasi Laine.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Tmi Rakennus Laine täyttää 20 vuotta: Kipsilattiat vankalla ammattitaidolla

Kipsilattia sopii melkein paikkaan kuin paikkaan, ja yrittäjä Pasi Laine on pitkän uransa aikana tehnyt niitä niin koteihin, vapaa-ajan asuntoihin kuin moniin julkisiin kohteisiinkin. Kipsilattiaa löytyy muun muassa Turun kaupunginteatterista, tasavallan presidentin kesäasunnolta, monilta urheiluareenoilta ja jopa kirkoista.

Pumpattavan kipsilattian edut ovat moninaiset, ja yksi tärkeimmistä on se, että lattia ei elä eikä kipristele. Kipsilattia ei myöskään tarvitse verkotusta ja se johtaa lämpöä tasaisesti. Hyvistä ominaisuuksistaan huolimatta kipsilattia on jopa alan ammattilaisten keskuudessa liian vähän tunnettu vaihtoehto, se kun jää pintamateriaalien alle piiloon.

Rakennusalalla yli 30 vuotta työskennellyt Pasi Laine perusti oman toiminimen vuonna 2002. Pian sen jälkeen alkoi hyvä, toimiva yhteistyö maailman johtaviin kuuluvan rakennusmateriaalien valmistaja Knaufin kanssa.

Tmi Rakennus Laine täyttää tänä keväänä 20 vuotta. Välillä Laineella on ollut palveluksessaan viisikin työntekijää, mutta tällä hetkellä hän työskentelee yrityksessään yksin. Tosin tekijöitä löytyy hyvän verkoston kautta projekteihin aina, kun niitä tarvitaan.

Laineen asiantuntemus kipsilattioiden suhteen on laajalti tunnettua, ja hän saa paljon yhteydenottoja, joissa häneltä kysytään erilaisia neuvoja. Laine neuvoo mielellään sekä alan työntekijöitä että suunnittelijoita, sillä se on yhteinen etu.

Laine on aina tehnyt paitsi paljon töitä, myös aktiivisesti markkinointia.

–Aina kun muilta töiltä ennätän, kiertelen työmailla ja käyn rakennusliikkeissä ja arkkitehtitoimistoissa. Minulla on aina autossa mainosmateriaalia mukanani, Laine kertoo.

Laine työskentelee tarvittaessa koko Suomen alueella, tällä hetkellä yksi mielenkiintoisimmista kohteista ovat Naantalin asuntomessualueelle nousevat talot.

Rakennus Laine
Pasi Laine
laine@rakennuslaine.fi
041 462 5488

www.rakennuslaine.fi