Artificial Intelligence
Käytännön esimerkkejä tekoälyn käytöstä kuullaan meriteollisuuden sekä terveysalan yrityksiltä, mutta myös mielenkiintoisilta tekoälyä hyödyntäviltä yrityksiltä.
Uutiset

Tervetuloa vuoden tekoälytapahtumaan Turkuun tiistaina 1.11. klo – paikkana vierailukeskus Joki

AI Finland 2022 antaa laajan ja ajankohtaisen katsauksen tekoälyn nykytilaan ja tulevaisuuteen Suomessa ja maailmalla. Tämän vuoden teemoina puhututtavat älykäs merenkulku sekä synteettisen terveysdatan käyttö tuotekehityksessä. Tapahtumapaikkana vierailukeskus Joki Turussa.

Silo.AI julkistaa päivän aikana uusimman The Nordic State of AI -raporttinsa. Kansallisen Tekoäly 4.0 -ohjausryhmän puheenjohtaja Jussi Herlin käy läpi puolestaan ohjelman tuoretta loppuraporttia: miten Suomi saadaan digitaalisen ja vihreän siirtymän edelläkävijäksi.

Peter Kurzwelly Ruotsin kansallisesta AI Sweden:istä kertoo Kanadan AI-ekosysteemistä, joka on kenties maailman kehittynein tekoälyklusteri.

Käytännön esimerkkejä tekoälyn käytöstä kuullaan meriteollisuuden sekä terveysalan yrityksiltä, mutta myös mielenkiintoisilta tekoälyä hyödyntäviltä yrityksiltä.

Paneelikeskustelussa panelistit pohtivat aihetta ”Voiko tekoäly hidastaa liiketoiminnan kasvua”.

Tilaisuuden avaavat työ- ja elinkeinoministeri Mika Lintilä, Turun kaupungin elinkeinojohtaja Niko Kyynäräinen ja moderaattorina on Åbo Akademin vanhempi yliopistonlehtori ja tekoälyasiantuntija Sepinoud Azimi.

Tutustu koko ohjelmaan Programme – AI Finland 2022.

Tervetuloa vuoden tekoälytapahtumaan Turkuun tiistaina 1.11. klo 10 alkaen!

Tutustu tästä Vierailu- ja innovaatiokeskus Jokeen

Turku Business Region kokoaa yhteen Turun seudun elinkeinoelämän, korkeakoulut, järjestöt ja kunnat. Yhteistyö synnyttää uusia tuotteita ja palveluita, jotka vauhdittavat yritystoiminnan kasvua ja alueen hyvinvointia. Alueen yritys- ja innovaatiopalveluiden koordinoinnista vastaa seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy.