SHIFT 2023
Uutiset

Teknologiakiinteistöistä SHIFT Business Festivalin pääomistaja

SHIFTistä tulee osa Teknologiakiinteistöjen brändiperhettä.

SHIFT Business Festivalia järjestävän SHIFT Events Oy:n yhtiökokous päätti keskiviikkona 4.10. järjestetyssä yhtiökokouksessaan, että Turun Teknologiakiinteistöt Oy:stä tulee SHIFT Eventsin pääomistaja. Järjestelyn jälkeen Teknologiakiinteistöt omistaa noin 70 prosenttia SHIFT Eventsin osakkeista, ja SHIFT Eventsin perustaja SHIFT ry jatkaa yhtiön omistajana 30 prosentin osuudella.

SHIFT Eventsin hallitus jatkaa pääosin ennallaan, mutta hallituksen entisestä puheenjohtajasta Joonas Suomisesta tulee hallituksen jäsen ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Teknologiakiinteistöjen operatiivinen johtaja Antti Asteljoki.

Asteljoki näkee SHIFTin täydentävän Teknologiakiinteistöjen tapahtumakokonaisuutta ja vahvistavan entisestään Turun Tiedepuiston asemaa tutkimuksen, yritysmaailman ja korkeakoulutuksen polttopisteenä.

– SHIFT on oleellinen osa yritysten ja organisaatioiden yhteisöllisyyttä ja omistusjärjestelyllä halusimme varmistaa, että näin on myös tulevaisuudessa. SHIFT monipuolistaa Turun Tiedepuiston ekosysteemiä ja meidän halumme on kehittää ja vahvistaa tapahtumaa entisestään, Asteljoki kertoo.

Syksyn aikana SHIFTin strategia tullaan rakentamaan uusiksi. Agendalla on kirkastaa mitä SHIFT on, kenelle sitä tehdään ja minkälaista arvoa se tuottaa sidosryhmilleen.

– Meillä on vahva halu panostaa SHIFTiin nyt ja tulevaisuudessa. SHIFT tulee jatkossakin katsomaan tulevaisuuteen, mutta entistä turkulaisemmin silmin. Luvassa on yhä suurempia ihmismääriä kiinnostava yritystapahtuma.

Esimakua tulevasta saatiin tämän vuoden elokuussa Vierailukeskus Joessa järjestetystä SHIFTistä, jossa nähtiin laaja kattaus toimialarajat ylittäviä puheenvuoroja ja kohtaamisia. Tapahtuma huipentui iltajuhliin, joissa esiintyi Turun Tiedepuiston täyttänyt suomiräpin suurnimi JVG.

– Teknologiakiinteistöjen vahvuus on tuoda yhteen erilaisia ihmisiä, yrityksiä ja organisaatioita tavalla, jollaista ei muualla Suomessa ole. Kun tämä yhdistetään SHIFTiin, on luvassa jotakin ennennäkemätöntä, Asteljoki lupaa.