Teflon Brothers tuotemannekiineina
Voittoisan esillepanon rakentaneet Aleksi Koskinen (etuoikealla) ja Jaakko Pärmä saivat poseerata Itäharjun Prismassa moneen suuntaan yhdessä Teflon Brothersin kanssa.
Uutiset

Teflon Brothers -fani rakensi suosikkibändiään kunnioittavan voittoisan tuotemyyntihyllyn Turun Prismaan

Tiesin jo ideointivaiheessa voittavani Teflareiden tuomaroiman kilpailun, totesi Prisma Itäharjun maito-osaston vastuumyyjä Aleksi Koskinen itsevarmana. Teflon Brothers saapui voittajamyymälään hyllytyshommiin asiakkaiden suureksi yllätykseksi.

Kesän uutuustuote, jonka tuotekehityksessä tunnettu räppibändi on ollut mukana, synnytti turkulaiseen Prismaan huomiota herättävän tuotehyllyn.

Kyseessä oli ruokabrändi FalaBrosin S-ryhmän myymälöille julistama kisa, jossa etsittiin persoonallista esillepanoa Teflon Brothersin kesän viralliselle keikkaeväälle FalaPaloille.

Toteutustapa oli täysin vapaa ja S-ryhmän myymälöissä ympäri Suomea laitettiin luovuutta peliin monella eri tavalla. Moni myymälä innostui haastamaan Teflareita myös omalla räppiversiolla.

Tämä idea kävi hetkellisesti Prisma Itäharjun kisatyötä ideoineen Aleksin mielessä.

– Ajattelin, ettei omat kirjoitustaidot ehkä siihen riitä. Lähdin miettimään, että mitä muuta Prisman myymälästä löytyy, missä olisi joku viittaus bändiin. FalaPala-pussien ja Teflon-lonkeron rinnalle ladoimme hyllyyn myös tuttuja T:llä alkavia puhdistusaineita. Tietäjät tietää, miksi ne on mukana, kertoo Aleksi Koskinen Itäharjun Prismasta ja paljastaa näin tuntevansa Teflon Brothersin tuotannon läpikotaisesti.

Palkinnoksi Teflarit tulivat Aleksin ja muiden prismalaisten avuksi hyllytyshommiin.

– Meille tämä oli loistavaa vaihtelua omaan työarkeen. Vähän vastaavanlainen kokemus oli heinäkuinen yllätysvierailu Poutun tehtaalla Kannuksessa, jossa FalaPalat valmistetaan. Tarvitaan monenlaista tyyppiä antamaan työpanoksensa, ennen kuin kuluttaja saa repiä FalaPala-pussinsa kotisohvalla auki, Mikko ”Pyhimys” Kuoppala toteaa.

FalaPala on fermentoidusta härkäpavusta valmistettu pala hummusta, jossa on rapsakka kuori. Tuote kuuluu FalaBros-tuoteperheeseen, jonka mannekiinina on Teflon Brothers -bändi.