Uutiset

Tapahtumien viikonloppu Turussa: Saaristolaismarkkinat, kortteliajot, muistoajot ja yöjuoksu

Turun keskustassa viikonloppuna järjestettäviin tapahtumiin odotetaan runsaasti kävijöitä ja yleisöä. Autoilijoita kehotetaan varovaisuuteen keskustan alueella ja myös muuallakin liikenteessä.

Turun Saaristolaismarkkinat Läntisellä Rantakadulla 22.-24.4.

Saaristolaismarkkinat järjestetään Aurajokirannassa Läntisellä Rantakadulla Sairashuoneenpuiston ja Wechterinkujan välisellä alueella. Markkina-alue suljettu ajoneuvoliikenteeltä. Markkina-alueen valmistelutyöt alkavat jo 20.4.2022.

Aurajoen Yöjuoksu perjantaina 22.4.2022 kello 21:35-23:40

Juoksutapahtuman järjestämispaikkana toimii Turun linnan alue, jossa sijaitsee lähtö- sekä maalialue. Linnankadulta suljetaan yksi ajokaista, välillä Turun linna – Martinsilta, klo 21.30–22.00 väliseksi ajaksi. Itäisellä rantakadulla, välillä Wäinö Aaltosen museo – Teatterisilta, ajokaista on kavennettu molemmissa ajosuunnissa. Liikenteenohjaajat ovat turvaamassa juoksijoiden kulkua, jolloin hetkellisiä pysäytyksiä saattaa liikenteeseen tulla kilpailun reitillä. 

Reitti: Linnankatu – Martinsilta – Itäinen Rantakatu – Auransilta – Läntinen Rantakatu – Vallihaudankatu – Turun linna 

Lisätiedot ja reittikartta linkistä: www.aurajoenyojuoksu.fi

TS-kortteliajot lauantaina 23.4.2022 klo 13.30 – 16.30

Pyöräilykilpailu järjestetään Aurajoen rannassa Itäisellä ja Läntisellä Rantakadulla välillä Tuomiokirkkosilta – Auransilta. Molemmat rantakadut ovat suljettu yleiseltä liikenteeltä lauantaina klo 13.30 – 16.30 välisenä aikana. Auransilta on suljettu yleiseltä liikenteeltä, ainoastaan linja-auto liikenne sallitaan kilpailun lomassa. Paikalla toimivat liikenteenohjaajat ja poliisi on turvaamassa tapahtuman kulkua.

Tapahtuman lisätiedot linkistä: https://www.turunurheiluliitto.fi/pyoraily/kilpailut/ts-kortteliajot-kilpailuohje

Simo Klimscheffskij´n muistoajo sunnuntaina 24.4.2022 klo 10.00 – 15.00

Pyöräilytapahtuma järjestetään Hirvensalossa reitillä: Toijaistentie – Särkilahdentie – Vanha Pikisaarentie – Pikisaarentie – Toijaistentie. Kilpailureitti ajetaan myötäpäivään. Tapahtuman aikana yleinen liikenne on sallittu vain samansuuntaisesti kilpailun kulun kanssa. Alueella toimivat liikenteenohjaajat.

Lisätiedot ja reittikartta linkistä: https://www.turunurheiluliitto.fi/pyoraily/kilpailut/simo-klimscheffskij%E2%80%99n-muistoajo