Kakola Brewing Company maistattaa ja anniskelee kaupungin uusimmalla terassilla Hansatorilla perjantaina uutuustuotettaan Torilageria ja lauantaina jatketaan oluen ja hampurilaisten merkeissä.
Uutiset

Tapahtumat: Hansatori muuntuu viikonloppuna kortteliravintolaksi – Turku saa uuden Tori-oluen ja oman hampurilaisen

Hansailmiön kunniaksi Hansakorttelin Hansatorille rakennetaan kaupungin uusin terassi, jonka toiminnasta vastaavat Kakola Brewing Company ja NaughtyBurger. Perjantaina 30.9. paikallinen panimo Kakola lanseeraa Hansatorin terassilla uutuusoluensa Torilagerin ja lauantaina 1.10. pääsee oluen kyytipoikana tutustumaan Akseli Herlevin kehittämään Turku-burgeriin.

Turkulainen panimo Kakola Brewing Company maistattaa ja anniskelee kaupungin uusimmalla terassilla Hansatorilla perjantaina uutuustuotettaan Torilageria. Afterwork-teeman hengessä terassi aukeaa perjantaina jo kello 15.

– Haluamme tuoda korttelijuhlien tunnelmaa Hansaan ja terassillamme esiintyy muun muassa DJ, Hansakorttelin markkinointipäällikkö Mirva Järvinen kertoo.

Lauantaina jatketaan oluen ja hampurilaisten merkeissä. Purilaisistaan tunnettu keittiömestari Akseli Herlevi on tuunannut Torilagerille sopivan hampurilaisen. Burgerimies kokkaa ja on tavattavissa Hansatorilla lauantaina kello 12, 14 ja 16.

Koko viikonvaihteen aikana Hansakorttelissa on tarjolla myös paljon sielunruokaa. Turun Musiikkijuhlat avaavat tänään oman loungen Hansatorilla, missä luvassa on musiikkiesiintymisiä ja taiteilijatapaamisia. Lauantaina nautitaan pelimannimusiikista, kun Finlands Svenska Spelmansförbund esiintyy 13 pelimannin voimin monta kertaa päivän aikana.

– Sunnuntaina vietämme Perhepäivää ja ohjelmasta vastaa 40 vuotta täyttävä Turun seikkailupuisto. Luvassa on nukketeatteria, puistotaiteilijoita, lasten askartelutyöpajoja. Mukana on lisäksi lasten suosikki Ville Viking, Järvinen sanoo.