Hanki sinäkin tanssitaito Tanssiseura Sekahaku ry:n tanssikursseilla. Littoisten lavalla Kaarinassa voi osallistua vaikka +60-tanssikkursseille, yksin tai kaverin kanssa. Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, kunhan muistaa ottaa vesipullon mukaan. Kuva: Pixabay.
Uutiset

Tanssikurssit: Kutkuttaako tanssijalkaa? Kesän tanssikurssit Littoisten lavalla joka viikko ja tanssit torstaisin

Tanssiseura Sekahaku ry järjestää tänäkin kesänä tanssikursseja Littoisten lavalla Kaarinassa. Kesällä 2022 lavalla tanssitaan lähes joka päivä. Tanssikursseille voi mennä yksin, kaksin tai porukalla. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Torstaisin saa kokeilla taitojaan lavatanssi-illoissa.

Kursseilla on vapaaehtoinen parinvaihto, mutta kukin voi halutessaan tanssia oman parinsa kanssa. Sunnuntaisin on aloittelijoille tiiviskurssi.

60+ tanssikurssit on suunniteltu yli 60-vuotiaille, jotka haluavat uusia haasteita, iloa ja hyvinvointia elämään. Ryhmissä opetellaan ja harrastetaan kivalla porukalla ja rennolla otteella lavatansseja laidasta laitaan.

Peruskurssit maanantaisin ja keskiviikkoisin alkavat klo 16.00. Kursseilla opetellaan kaikki tarpeelliset lavatanssilajit valssista tangoon ja lattareihin.

Kursseille on pieni kurssimaksu, mutta se ei kenenkään kukkaroa rasita.

Katso tästä tarkemmat tiedot Tanssiseura Sekahaun tanssikursseista ja aikatauluista.