Synsam avaa liikkeen Kauppakeskus Skanssiin
Uutiset

Synsam avaa liikkeen Kauppakeskus Skanssiin syksyllä

Synsam avaa liikkeen Kauppakeskus Skanssiin syyskuun 15. päivä tänä vuonna. Synsam Group on Pohjoismaiden johtava optikkoketju, joka tarjoaa laajan valikoiman silmien terveyteen ja silmälasimuotiin liittyviä tuotteita ja palveluja.

– Synsam on erittäin tervetullut meille Skanssiin. Synsam täydentää upeasti jo ennestään monipuolista optisen vähittäiskaupan tarjontaamme, toteaa Skanssin kauppakeskuspäällikkö Heli Järvelä.

Kauppakeskus Skanssissa toimivat myös Instrumentarium, Nissen, Silmäasema ja Specsavers.

Synsamin kasvu on ollut Suomessa voimakasta. Skanssin liike tulee olemaan jo Synsamin 55. like Suomessa. Merkittävä syy Synsamin menestykseen on silmälasien vuokrauskonsepti, Synsam Lifestyle -sopimus.

– Kasvumme on ollut Suomessa vahvaa ja olemme iloisia voidessamme avata liikkeemme nyt myös Skanssiin. Panostus asiakaspalveluun on erikoiskaupassa menestysresepti ja siitäkin syystä Skanssi on meille oiva valinta kauppapaikaksi, kertoo Synsamin Suomen toimitusjohtaja Vesa Mars.

Synsam Lifestyle -sopimuksen kautta asiakas voi saada käyttöönsä kolmet tai useammat silmälasit, aurinkolasit ja urheilulasit. Silmälasien vuokrahinta eli sopimuksen kuukausimaksu määräytyy sen mukaan, millaiset linssit ja kehykset asiakas on vuokrannut. Kuukausimaksuun sisältyvät myös säännölliset näöntarkastukset, vakuutus, linssien vaihto näön muuttuessa sekä yksien silmälasien vaihto uusiin kerran vuodessa.

–  Synsam Lifestyle on myös olennainen osa kestävän kehityksen mukaista toimintaamme. Se on tapamme varmistaa, että silmälasit palaavat kiertoon, eivätkä jää pölyttymään kaappien nurkkiin ja pahimmassa tapauksessa päädy kaatopaikalle, jatkaa Mars.