Niina Pekkala. Kuvaaja: Inkeri Sundberg
Uutiset

Suomen Yrittäjien verkostoitumistapahtuma kerää Turkuun jopa satoja nuoria yrittäjiä

Suomen Yrittäjien valtakunnallinen verkostoitumistapahtuma Get Together järjestetään Turussa 5.–6. toukokuuta.

– Pandemia-ajan jälkeen yrittäjillä on ollut vahva halu verkostoitua ja tavata toisiaan. Keväinen Turku tarjoaa tähän loistavat puitteet. Get Together on rento, yhteisöllinen vuosittainen verkostoitumistapahtuma kaikille nuorille yrittäjille, Varsinais-Suomen Yrittäjien tapahtumakoordinaattori Niina Pekkala sanoo.

Verkostoitumisen ohella kaksipäiväisessä tapahtumassa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja tutustutaan Turkuun ja alueen yrityksiin. Turkuun odotetaan noin 200 vierailijaa kaikkialta maasta. Tapahtuman päänäyttämönä toimii Kakola.

Tapahtumassa yrittäjyydestä puhuvat muun muassa TV:stä tutut Juhani Koskinen ja Ville Manner sekä 25 eri firmassa osakkaana ollut Johannes Laine. Lisäksi kuullaan toimittaja, tv-tuottaja, yrittäjä Anna Perhon puheenvuoro.

– Tämä on ainutlaatuinen tapahtuma nuorille yrittäjille Suomessa. Ei ole toista samanlaista, jossa yhteisöllisesti puhutaan asioista avoimesti ja tavataan muita nuoria yrittäjiä, Niina Pekkala kertoo.

Suomen Yrittäjien aluejärjestöt järjestävät Get Together -tapahtumaa vuorollaan, tänä vuonna vastuussa on Varsinais-Suomen Yrittäjät.

– Varsinais-Suomen Yrittäjissä on aina ymmärretty nuorten yrittäjien tärkeys. Ilman heitä ei ole järjestöä eikä toisaalta uutta yrittäjyyttä ja sitä myöden kasvua. Aluejärjestö mahdollistaa muun muassa aktiivisen Nuorten Yrittäjien tiimin toiminnan. Tiimi on tehnyt ison työn tapahtuman eteen, mistä kiitän jo nyt, Pekkala sanoo.

Get Together järjestetään 5-6. toukokuuta 2023 Turussa. Lipunmyynti jatkuu 19. huhtikuuta asti osoitteessa www.gettogether.fi