Uutiset

Suomen Yrittäjät ja Teboil-kauppiaat ry yhteistyöhön

Teboil-kauppiaat ry ja Suomen Yrittäjät ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Teboil-kauppiaat ry edustaa suomalaisia Teboil-huoltamoyrittäjiä.

Yrittäjäjärjestön jäsenyritykset saavat jatkossa Teboil-kauppiaat ry:n jäsenyrityksistä jäsenetua myymälä- ja kahviotuotteista.

Sopimuksen piirissä ovat Teboil-kauppiaat ry:n jäsenyrittäjät, joihin kuuluu valtaosa Teboil-huoltamoyrittäjistä. 

”Teboil-yrittäjät ja heidän työntekijänsä ovat kärsineet paljon Putinin sotapolitiikasta. Tällä kumppanuudella haluamme osoittaa heille tukea ja kannustaa käyttämään Teboil-asemilla niitä palveluita, jotka ovat yrittäjien omaa liiketoimintaa”, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen sanoo.

”Kumppanuus Suomen Yrittäjien kanssa vahvistaa uskoamme suomalaiseen yrittäjyyteen ja mahdollisuuksiin selviytyä yhdessä myös vaikeista tilanteista. Nyt solmittu sopimus antaa kaikille Teboil-kauppiasyhdistyksen jäsenyrityksille tukevan selkänojan yhteistyön kehittämiseen koko kotimaisen yrityssektorin kanssa”, kertoo Teboil-kauppiaat ry:n puheenjohtaja Pekka Haapalainen.

Sopimus tuli voimaan 1.5.2022. Aiemmin Yrittäjillä oli sopimus Oy Teboil Ab:n kanssa. Yhteistyö päättyi yhtiön venäläisen omistajataustan takia helmikuussa 2022. Tarkat tiedot eduista löytyvät täältä.