Meri-Teijon golfkenttä on erittäin suosittu, sillä se sijaitsee kauniilla vehreällä paikalla meren rannalla. Kuva: Meri-Teijo Golf
Uutiset

Sporttiloma Meri-Teijossa

– Laadukas sportti on erinomainen lisä Teijon ja Mathildedalin alueen toimintaan, kertoo Tommy Skogster, Meri-Teijo Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Salon liepeillä sijaitsevat Teijon ja Mathildedalin ruukkikylät tarjoavatkin paljon mahdollisuuksia erilaisiin liikuntaharrastuksiin.

Koronavuodet ovat saaneet suomalaiset kiinnostumaan golfista oikein urakalla, ja Meri-Teijo Golfissa on vietetty kiireisiä kesäkausia. Skogster uskoo, että myös tästä kesästä tulee ennätysmäisen vilkas. Jo yli 30 vuotta toiminut Meri-Teijon golfkenttä on erittäin suosittu, sillä se sijaitsee kauniilla paikalla meren rannalla. Suosioon vaikuttaa myös se, että kentällä on Suomen pisin pelikausi.

Skogster muistuttaa, että Teijoon pääsee kätevästi veneellä, ja Mathildan Marinan satama tarjoaa monipuolisia palveluita.

– Veneellä satamaan, ja sitten aktiivilomalle Mathildedaliin!

Mathildedalin monipuoliseen tarjontaan kuuluvat Keskuspuistosta löytyvät kaksi huippulaatuista tenniskenttää ja suosittu padel-kenttä, lisäksi uutuutena alueella on myös uudenaikainen Adventure Minigolf-kenttä.

Teijon kansallispuistossa sijaitseva Teijon Luontokeskus on Natura Vivan yhteydessä toimii ulkoiluvälinevuokraamo, josta saa vuokrattua kajakit, kanootit, SUP-laudat sekä soutuveneen Matildanjärvelle. Lisäksi vuokrattavana on Fatbike-maastopyöriä. Kansallispuistossa toteutetaan kesällä muun muassa melonnan alkeiskursseja.

Kesäkaudella Mathildan Marinan merellisissä maisemissa on tarjolla keskiviikkoaamuisin laiturijoogaa.