Vuonna 2023 Kasvu Openin Kasvupolku-ohjelmissa sparrattiin 229 yritystä. Tänä vuonna sparrauspaikkoja on jälleen auki yli 200 yritykselle, 14 eri Kasvupolku-ohjelmassa.
Uutiset

Sparraus kasvattaa konkreettisesti – Kasvupolku-ohjelmissa paikkoja sadoille pk-yrityksille

Kasvupolku on maksuton sparrausohjelma yrityksille, joilla on aitoa kasvu- ja kehitysintoa. Sparraus synnyttää konkreettisia kehitystoimia ja kontakteja yritysten kasvun ja kehittymisen moottoriksi. 

Vuonna 2023 Kasvupolku-ohjelmissa sparrattiin 229 kasvuyritystä. Joukkoon mahtui tuoreita startuppeja sekä kymmeniä miljoonia euroja vaihtavia konkareita. Sparraus tuo ulkopuolista näkökulmaa siihen, miten bisneksen voi viedä seuraavalle tasolle – olipa yritys buustaamassa liikevaihtoa tai hakemassa uusia markkina-avauksia.

Yritysdatan perusteella pinnalla olevia teemoja ovat muun muassa vahvan ja erottuvan brändin rakentaminen, verkostot ja markkinaymmärrys kansainvälisessä bisneksessä, työntekijöiden sitouttaminen ja yrityskulttuurin rakentaminen sekä omistajuusstrategia. 

Nyt sparrauspaikka on jälleen auki parille sadalle yritykselle. Millaisia tavoitteita kohti yrityksiä sparrataan tänä vuonna?

– Haastavasta ajasta huolimatta yrityksillä on halua kasvaa. Viime vuonna sparraukseen osallistuneiden yritysten tavoitteena oli kasvattaa liikevaihtoaan 230% seuraavan kolmen vuoden aikana. Sparrauksissa ollaan tärkeiden asioiden äärellä, ja tavoitteena on vahvistaa yritysten – ja Suomen – kykyä päästä kasvutavoitteisiin, painottaa Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä.

KASVUPOLKU: KONKREETTINEN TAPA KASVATTAA LIIKETOIMINTAA

Kasvu Open järjestää tänä vuonna 14 Kasvupolku-ohjelmaa. Kasvupolku on maksuton sparrausohjelma yrityksille, joilla on suomalainen y-tunnus ja roppakaupalla kasvuhalua. Ohjelmissa yritykset saavat räätälöityä sparrausta, arvokkaita kontakteja ja yhteistyömahdollisuuksia.

Alueelliset ohjelmat kattavat Suomen Lapista pääkaupunkiseudulle. Teemakohtaisten ohjelmien valikoima on päivitetty vastaamaan ajankohtaisia tarpeita muun muassa kansainvälistymisen, myynnin ja markkinoinnin sekä englanninkielisen ohjelman osalta.

Kasvupolku-ohjelmat 2024:

Haku on auki 19.3.2024 asti. Osallistuminen ei maksa muuta kuin aikaa.