Mikko Mannila
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Sp-Koti Turku– 10 vuotta mukana elämän tärkeimmissä kaupoissa

Oman kodin ostaminen on yksi elämämme suurimmista hankinnoista.

­– Kiinteistönvälittäjä kohtaa monenlaisia ihmisiä, tilanteita ja elämäntarinoita. Olemme mukana isoissa asioissa, siksi henkilökemia ja tilannetaju ovat henkilökuntamme tärkeimmät taidot alan tuntemuksen lisäksi, pohtii 20 vuotta alalla ollut ja nyt 10 vuotta yrittäjänä toiminut kiinteistönvälittäjä Mikko Mannila.

Perustarpeet eivät muutu

– Vaikka asuntomarkkinoilla eletään tietynlaista murroksen aikaa, nollakorkojen aika on ohi ja tulevaisuuden ennustaminen vaikeaa, niin ihmisten perustarpeet eivät muutu. Perheet kasvavat, paikkakunnat vaihtuvat töiden takia, erot ja yhteen muuttaminen säilyvät, luettelee Mannila. – Olemme mukana perheiden iloissa ja suruissa, ensiasunnon hankinnassa ja kuolinpesien hoidossa. Tämän takia ammatissamme ei ole kahta samanlaista päivää ja se pitää mielenkiinnon sekä intohimon yllä työtämme kohtaan, hän jatkaa.

Luottamus on kaiken ydin

– Me myymme ja välitämme koteja. Mutta sen kodin myynnin lisäksi työssämme on tärkeää myydä luottamus. Asiakkaan ja välittäjän yhteinen sävel on ensiarvoisen tärkeää. Meidän välittäjämme kohtaavat jokaisen asiakkaan samalla arvokkuudella. Kaikilla välittäjillämme on lisäksi LKV-tutkinto, kertoo Mannila.

Sp-Koti Turku työllistää tällä hetkellä seitsemän alan ammattilaista.

Välitysliike Turku Oy LKV
Eskelinkatu 6
20100 Turku
010 288 9888
turku@spkoti.fi