Auratiellä sijaitsee yksi kampanjahintaisista tonteista. Kyltti helpottaa tontin löytämistä maastosta ja siitä näkee samalla tontin tiedot.
Uutiset

Someron kaupunki täyttää 30 vuotta – tontteja myynnissä juhlahintaan

Someron kaupunki täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Somerolla on valikoima kapungin omakotitontteja myynnissä juhlahintaan. Kuusi tonttia myydään 30 %:lla normaalihinnasta ja lisäksi yksi tontti myydään sähköisessä huutokaupassa alennettuun lähtöhintaan. Määräaikainen tonttikampanja on voimassa 15.9.-13.11.2023.

Someron kaupunki täyttää tänä vuonna 30 vuotta

Someron kunta muuttui Someron kaupungiksi vuoden 1993 alusta. Tänä vuonna vietetään virkeän ja elinvoimaisen kolmekymppisen kaupunkimme juhlavuotta. Somerolla on hyvä asua, elää ja yrittää. Juhlavuoden kunniaksi Someron kaupunginhallitus päätti omakotitonttien määräaikaisen myyntikampanjasta, joka on voimassa 15.9.-13.11.2023.

Someron keskustan alueelta myynnissä on Kohnamäen, Harju-Härkälän, Ihamäen ja Myllykujan kaava-alueilla kullakin yksi rakentamaton omakotitontti 30 %:lla normaalihinnasta. Muut kauppakirjan myyntiehdot määrittyvät tontin normaalin, eli ei alennetun myyntihinnan mukaisesti (mm. rakentamisvelvollisuuteen perustuva sopimussakko). -70% -alennuksessa olevien tonttien lisäksi keskustassa on sähköisessä huutokaupassa myynnissä Hirvitiellä sijaitseva kiinteistö. Tämän tontin alennettu lähtöhinta huutokaupassa on 4 000 € (noin 4,03 €/m2). Maaseudulta kampanjahinnalla on myynnissä kaksi omakotitonttia. Tontit sijaitsevat Somerniemellä Jakkulan ja Mäyrämäen alueilla.

– Voimme ylpeydellä kertoa, että Somerolla eletään hyvää ja sujuvaa arkea. Meillä on elinvoimainen kaupunki, loistavat palvelut, päiväkodit ja koulut ja harrastaa voi vaikka mitä. Somerolta ajelee nopeasti isompiin kaupunkeihin töiden, viihteen tai palveluiden ääreen, jos on tarvetta. Täällä onkin myös paljon monipaikkaisia asukkaita ja etätyötä tekeviä, kertoo kehittämispäällikkö Antti Leino.


Tonteista voi kysyä lisätietoja rakennustarkastaja Juha Kopralta. Tonttien tarkempiin tietoihin pääsee tutustumaan myös osoitteessa www.yllattavasomero.fi/tontit-ja-asunnot/. Lisäksi tontteja voi käydä katsomassa. Maastoon on viety kampanjakyltit, joista juhlahintaiset tontit tunnistaa.

“Kampanjassamme myynnissä olevat tontit sijaitsevat hyvillä paikoilla ja hinta on erittäin kohtuullinen. Nämä ovat herättäneet jo paljon kiinnostusta. Kampanjahintaisilla tonteilla on kyltit, joten tontteja voi käydä katsastamassa myös ihan paikan päällä. Kun nyt tekee tontista varauksen, niin pääsee nopealla aikataululla aloittamaan rakentamisen”, Antti Leino lisää.