SN-Yhtiöt tuo itse suurimman osan rakennusteollisuuden kiinnitystarvikkeista Euroopan alueelta ja osa tuotteista, kuten sähkötarvikkeet, valaisimet, sähkökeskukset ja ankkurit valmistetaan kotimaassa. Kotimaisuus sekä paikallisuus on tärkeä lisäarvo Kuva: SN-Yhtiöt Oy
Uutiset

SN-Yhtiöt avasi liikkeen Tampereelle

Turkulainen SN-Yhtiöt Oy on avannut myymälän Tampereelle. Yhtiöllä on Turun lisäksi liike Helsingissä, josta se vuonna 2019 hankki Kärkikiinnike Oy:n liiketoiminnan itselleen. Rakennusteollisuuden kiinnitys- ja sähkötyökalumarkkinoilla toimivan konsernin liikevaihto on kasvanut 12 miljoonaan euroon ja se työllistää 30 henkilöä.

Turkulainen SN-Yhtiöt Oy on avannut myymälän Tampereelle. Myymälän paikka löytyi Tammelasta. Kuva: SN-Yhtiöt Oy

SN-Yhtiöt oli tavoitellut liikettä Tampereen alueen markkinoille jo pitkään. Rakentaminen on alueella vilkasta ja asiakaskuntaa löytyy sen mukaisesti runsaasti. Myymälän paikka löytyi Tammelasta, jossa kiinteistö vapautui niin ikään alalla toimivalta Kyocera Senco Finland Oy:ltä.

Iso investointi verkkokauppaan

Verkkoliiketoiminta on SN-Yhtiöiden asiakkaille tarjottava lisäpalvelu.

– Verkkopalvelun tietopalvelua voivat hyödyntää kaikki, mutta muuten verkkokauppa on tarkoitettu yritysasiakkaillemme asiakaspalvelun lisäpalveluksi.  Myymälöissä palvelemme yhtä lailla kuluttajia. Meillä on pitkä kokemus alalla, haluamme myydä asiantuntemusta. Oli sitten kyse puu- tai betonirakentamisesta, ammattilaiset myyvät oikeita tuotteita oikeaan paikkaan, painottaa Sakari Lehtonen.

SN-Yhtiöt tuo itse suurimman osan rakennusteollisuuden kiinnitystarvikkeista Euroopan alueelta ja osa tuotteista, kuten sähkötarvikkeet, valaisimet, sähkökeskukset ja ankkurit valmistetaan kotimaassa. Kotimaisuus sekä paikallisuus on tärkeä lisäarvo.

– Rakennuskiinnikkeet, ruuvit ja ankkurit ovat meidän oma juttumme, mutta liikevaihdollisesti suuren osan tuovat myös sähkötyökalut ja niiden tarvikkeet. Tuotemerkkejämme ovat muun muassa Senco, Festool, Hikoki, Paslode ja Makita.

Tavoitteet täyttyneet – kasvua odotettavissa jatkossakin

Sakari Lehtisen mukaan viime vuodet on liikuttu liiketoiminnassa kasvu-uralla ja tavoitteet on saavutettu.
– Konsernin liikevaihto on nyt 12 miljoonaa euroa. Meillä on toimipiste kaikissa pääkasvukeskuksissa ja tämä Tampere, Helsinki, Turku -kolmio on helpompi hallita. Uusia yrityskauppoja ei ole tiedossa. Helsingin alueella myynnin kasvu ollut erityisen vahvaa ja siellä kasvun uskomme edelleen jatkuvan.

SN-Yhtiöt Oy, liikevaihto 2022: 12 Me

Konserniin kuuluvat:

SN-Kiinnike Tampere Oy, perustettu 2023

Kärkikiinnike Oy, perustettu 2009

SN-Kiinnike Oy, perustettu 1995 Konsernissa työskentelee 30 henkilöä.