Carita Varjonen
Uutiset

SHIFT tukee Turun alueen kehittämistä

SHIFT on kaksipäiväinen business-festivaali, mutta ennen kaikkea se on yhteisö ja alueen yritykset yhteen kokoava voima.

– Kohdeyleisönä meillä ovat kasvuhaluiset ja kasvun polulla olevat yritykset ja ihmiset, jotka haluavat olla ajan hermolla ja kehityksen kärjessä, kertoo tuore toimitusjohtaja Carita Varjonen.

– SHIFT on rento ja asiallinen yhteisö. Tietkö fiiliksellä ylin nappi auki, mutta ei kuitenkaan takki auki, Varjonen kuvailee yleisöä leikkisästi.

SHIFT ei ole vain ohi menevä hetki, vaan sen kautta luodaan pitkäaikaisia kumppaneita.

– Eri alojen ammattilaiset jakavat kauttamme osaamistaan. Kävijäkunta koostuu tulevaisuuden liiketoiminnan kehittämisestä ja innovaatioista kiinnostuneista asiantuntijoista, yrittäjistä ja päätöksentekijöistä. Pitää muistaa, että SHIFT kokoaa porukan yhteen aina uudestaan ja uudestaan, muistuttaa Varjonen.

SHIFT kirvoittaa keskusteluja, rakentaa verkostoja ja tuo uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä työkaluja ihmisille ja yrityksille.

– Fokuksemme on erityisesti tulevassa, uudessa teknologiassa sekä liiketoiminnan kestävyydessä. Olemme alusta ja kanava sekä alueemme, että koko Suomen johtaville yrityksille ja organisaatioille. Kauttamme jaetaan ajatuksia ja visioita, sekä vahvistetaan brändejä. Tuemme alueen kehittämistä, tiivistää Varjonen.

On my way to SHIFT -tapahtuma 8.2.2024. Tapahtumassa tarjotaan maistiaiset kevään päätapahtumasta, SHIFT Business Festivalista, joka järjestetään 2024 jo toukokuussa, 29.–30.5.

Tapahtumapaikkana on Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki Turun Tiedepuistossa, minkä alueella myös SHIFT 2024 järjestetään.

SHIFT tarkoittaa muutosta ja siirtymistä eteenpäin