Innovaatio
Haku on tarkoitettu erilaisille organisaatioille, kuten korkeakouluille, tutkimuslaitoksille, yrityksille ja järjestöille, tai näiden muodostamille konsortioille.
Uutiset

Selvitys- ja tutkimustoiminnan määrärahoja haettavana 17.1.2023 saakka – myös yritykset voivat hakea

Valtioneuvoston kanslia on 28. marraskuuta avannut haettavaksi valtioneuvoston päätöksentekoa tukevan selvitys- ja tutkimustoiminnan määrärahoja 7 470 000 euroa. Haku on tarkoitettu myös yrityksille. Hakuaikaa on 17.1.2023 saakka.

Haku perustuu valtioneuvoston päätöksentekoa tukevaan vuoden 2023 selvitys- ja tutkimussuunnitelmaan. Hakuaika päättyy 17. tammikuuta 2023 klo 16.00.

Haku on tarkoitettu erilaisille organisaatioille, kuten korkeakouluille, tutkimuslaitoksille, yrityksille ja järjestöille, tai näiden muodostamille konsortioille. Päätökset selvitys- ja tutkimustoiminnan hankinnoista tehdään mahdollisimman pian haun päättymisen jälkeen.

Hakuilmoitus, -ohjeet ja -asiakirjat sekä lisätiedot löytyvät valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan verkkosivuilta. Hakemus liitteineen jätetään sähköiseen haku- ja asiointijärjestelmään.

Lisätietoja: johtava asiantuntija Sari Löytökorpi, valtioneuvoston kanslia, p. 0295 160 187, etunimi.sukunimi(at)gov.fi

Hakuilmoitus ja -ohjeet tietokayttoon.fi-sivustolla
Sähköinen haku- ja asiointijärjestelmä