Mats Eriksson Sandvik Group
Mats Erissonilla on ollut merkittävä rooli johtavan kansainvälisen akkulaitteiden ja akkuteknologian kehittämisessä.
Nimitykset

Sandvik nimittää uuden johtajan Sandvik Mining and Rock Solutions liiketoiminta-alueelle

Sandvik on nimittänyt Mats Erikssonin Sandvik Mining and Rock Solutions (SMR) -liiketoiminta-alueen johtajaksi ja Sandvik Groupin johtoryhmän jäseneksi (Group Executive Management), 1.10.2022 alkaen. Hän on tällä hetkellä Sandvik Mining and Rock Solutionsin Load and Haul -divisioonan johtaja.

– Mats Eriksson on kokenut kansainvälinen johtaja, joka on menestyksellisesti toteuttanut kannattavaa kasvua ja aikaansaanut hyvää tulosta Load & Haul -divisioonassa. Hänellä on ollut merkittävä rooli johtavan kansainvälisen akkulaitteiden ja akkuteknologian kehittämisessä. Hän on onnistuneesti luonut vahvaa johtamiskulttuuria ja menestyviä johtajia, tiimejä ja organisaatioita. Vahvan liiketoimintataustan ja johtamistaitojen ansiosta Mats Erikssonista tulee erinomainen johtaja Sandvik Mining and Rock Solutions -liiketoiminta-alueelle, sanoo Stefan Widing, Sandvikin toimitusjohtaja.

Mats Eriksson on Suomen kansalainen ja syntynyt vuonna 1962. Hän aloitti Sandvikilla vuonna 2016 Load & Haul -divisioonan johtajana. Hän on aiemmin toiminut useissa johtotehtävissä muun muassa kahden pörssiyrityksen Cencorp Oyj ja Salcomp Oyj:n toimitusjohtajana. Tämän lisäksi hän on johtanut, rakentanut ja kehittänyt kansainvälistä liiketoimintaa Singaporessa, Malesiassa, Kiinassa, Intiassa, Yhdysvalloissa, Brasiliassa ja Etelä-Koreassa.