Laadukas jäätelö tarjoillaan savuavasta kupista, se on yllättävä efekti, M Bakeryn yrittäjä ja tuotekehityksestä vastaava Mikko Hietala kertoo.
Uutiset

Saisiko olla hodarikärry vai savujäätelöä?

Mietitkö jotain tavallisesta ja perinteisestä poikkeavaa tarjoilua yritysjuhliin tai tapahtumiin?

Yritystapahtumia ideoiva ja toteuttava Viihdyn toimitusjohtaja Rami Jarkko tietää, että yritykset odottavat jotain uutta ja yllättävää. – Me toimimme tilaajan ja catering-yrityksen välissä ja tehtävämme on löytää parhaat toteuttajat kuhunkin tilaisuuteen. Ehdottomasti firmat haluavat edelleen laadukkaita juttuja. Jos se sitten on street foodia, niin etsimme hodarikärryn tilaisuuteen, jossa tarjoillaan premium-hodareita. Se tarkoittaa raaka-aineiltaan ensiluokkaista ja visuaalisesti kauniisti tarjoiltua ruokaa. Meillä on ollut esimerkiksi ison tavaratalon juhlat, joissa oli hattarakoju hienossa juhlasalissa. Tällöin valtavat hattarat olivat tarjoilun lisäksi näyttävä ohjelmanumero jo itsessään. Tällaisilla poikkeavilla jutuilla saa somenäkyvyyttä ja juhlat muistetaan. Haluaisinkin vähän haastaa alueen catering-yrittäjiä, asiakkaamme ovat valmiita kokeilemaan uuttaa ja jotain erilaista, eli mielikuvitusta peliin, Jarkko toivoo.

Turussa vuodesta 2012 asti toiminut leipomo M Bakery vastaakin haasteeseen. – Me pysymme ajan hermolla seuraamalla trendejä maailmalla ja luomalla itse uutta. Savujäätelömme on esimerkiksi tällainen visuaalinen, herkullinen ja hauska elementti juhlien tarjoiluun. Laadukas jäätelö tarjoillaan savuavasta kupista, se on yllättävä efekti, yrittäjä ja tuotekehityksestä vastaava Mikko Hietala kertoo.

– Meidät tunnetaan ehkä parhaiten näyttävistä kakuistamme, mutta personoidut suklaamme ovat myös saavuttaneet suosiota yrityslahjoina, Hietala iloitsee. – Aina pitää ajatella eteenpäin ja keksiä jotain uutta. Kuuntelemme asiakkaitamme ja vastaamme kysyntään, samalla kun vaalimme myös perinteitä. Ei nimittäin ole hyvän peruspullan tai meidän oman piispiksen voittanutta, naurahtaa Hietala.