Sähkö-INSTO on 50-vuotias perheyritys, joka toimii Raisiossa.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Sähkö-INSTO – 50-vuotias sähköistyksen moniosaaja

Raision Sähkö-INSTO Oy on 1972 perustettu suomalainen perheyritys, joka saavuttaa 17.04.2022 kunnioitettavan virstanpylvään täyttäessään 50 vuotta. Raision Sähkö-INSTOn osaaminen ja palvelutarjonta kattavat niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaidenkin sähköistystarpeet.

Yritys on tunnettu paitsi teollisuuden ja liikerakennusten sähköistyksen luottokumppanina, myös kuluttaja-asiakkaiden keskuudessa asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua tarjoavana sähkötarvikkeiden ja kodintekniikan myyjänä.
Arvokasta yrityksen toiminnassa ovat sekä pitkäaikaiset, osaavat työntekijät, että pitkäaikaiset, luotettavat asiakassuhteet sekä muut hyvät yhteistyökumppanit.

Sähkö-INSTO työllistää noin 60 henkilöä, ja sen liikevaihto on noin kahdeksan miljoonaa euroa. Yritys on luottoluokiteltu Suomen vahvimpiin, Platina Menestyjiin ja AAA-luokkaan.

Raision Sähkö-INSTO Oy on SYKL:n valitsema Vuoden Yrittäjä 1989 sekä Sähkö- ja Teleurakoitsijaliiton STUL:n valitsema Vuoden 2020 sähköurakoitsija. Valintaperusteena on ollut muun muassa se, että INSTO on urakointiyritys, joka on toiminnaltaan ja tuloksiltaan esikuvallinen.

Sähkö-INSTO jatkaa toimintaansa seuraavalle ikävuosikymmenelle jo kolmannessa sukupolvessa. Tulevaisuuden edellyttämiä muutoksia toteutetaan maltilla, hyväksi koettu säilyttäen ja vieläkin parempaan pyrkien.

Raision Sähkö-INSTO
Martinkatu 4
21200 Raisio
0207 129 700
www.sahko-insto.fi