Kun yrittäjä on kiinnostunut saamaan itselleen yrityskummin, hän jättää hakemuksen yrityskummit.fi -sivulla Hae yrityskummia -toiminnon kautta.
Uutiset

Riitta Lehtonen aloittaa Yrityskummien aluekoordinaattorina

Kokenut yrityskummi Riitta Lehtonen aloittaa Varsinais-Suomen Yrityskummien aluekoordinaattorina tänään 1.2.2023.  Riitan tavoittaa sähköpostista riitta.lehtonen@yrityskummit.fi tai puhelimella numerosta 0400317586.

Monille yrityskummien toimintaa seuranneille Riitta on jo ennestään tuttu.  Hän on Varsinais-Suomen Yrityskummien varapuheenjohtaja ja hänet on valittu valtakunnallisesti Vuoden yrityskummiksi vuonna 2021. 

Kun yrittäjä on kiinnostunut saamaan itselleen yrityskummin, hän jättää hakemuksen yrityskummit.fi -sivulla Hae yrityskummia -toiminnon kautta.  Hakemuksen voi kohdentaa joko Salon tai Turun seudulle, jolloin yrityskummia haetaan ensisijaisesti tältä alueelta.

Yrityskummien aluekoordinaattorilla on tärkeä tehtävä. Tieto uudesta kummipyynnöstä saapuu aluekoordinaattorille, joka välittää sen eteenpäin alueen yrityskummeille. Tavoitteena on, että yrittäjä saisi ensimmäisen yhteydenoton Varsinais-Suomen Yrityskummeilta viikon kuluessa hakemuksensa jättämisestä. Aluekoordinaattori on käytettävissäsi koko kummisuhteen ajan kaikissa käytännön asioissa.

Varsinais-Suomen Yrityskummien puheenjohtajana on vuoden alusta lukien toiminut Veijo Vainio Paraisilta. Aluekummin tehtäviä hoitaa Jarmo Helminen Turusta. Aluekoordinaattori vaihtuu, koska tehtävää hoitanut Varsinais-Suomen Yrittäjien palveluasiantuntija Hanna Tarvainen vaihtoi työpaikkaa.