Liisa Louhi-Rajamäki
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Resonance on uusi alku pitkän linjan yrittäjälle

Jo 30 vuotta yrittäjänä toiminut yrittäjä Liisa Louhi-Rajamäki OMT-fysioterapeutti on tuttu kasvo monelle raisiolaiselle. Yrittäjäperheestä kotoisin oleva Louhi-Rajamäki oli nuorena kilpaurheilija, sitten valmensi jonkin aikaa kilpauimareita saaden kolme jopa nuorten EM-tasolle. Sitten alkoi yrittäjyys 1992.

–Olen luova, voimakas persoona. Haluan toimia kun saan idean enkä jäädä odottamaan. Omassa yrityksessäni voin päättää toiminnan suunnan, hän sanoo.

Louhi-Rajamäen Fysicos-yritys aloitti siis toimintansa vuonna 1992. Kosmetologi- ja fysioterapiapalveluja tarjoava yritys toimi yli 27 vuotta Raisiossa, ja yrityksen tilat sijaitsivat: ensin Hulvelankadulla 10 vuotta ja sitten 13,5 vuotta Raision uimahalli Ulpukan yhteydessä. Vuonna 2015 yritys muutti Raision keskustaan.

10/2019 Louhi-Rajamäki myi fysioterapiapuolen yrityksestään. Kosmetologipuoli laitettiin jäähylle jo koronankin takia. Louhi-Rajamäki jatkoi OMT ft hoitojen tekoja osaksi viikkoa ja keskittyi myös pienyritysten konsultoimiseen.

–Minusta on ollut upea auttaa muita saamaan bisneksestään kannattavaa. Kokemustahan on usealta vuodelta niin manuaalisesta työstä, asiakaspalvelusta, kosmetiikan maahantuonnista kuin myynnistäkin.

Louhi-Rajamäki onkin ajatellut muuttaa Resonance-yrityksensä uusille urille, löytää ehkä uudet liiketilat joko Turusta tai Naantalista. Näin voisi taas ottaa kosmetologipalvelutkin mukaan.

Hän jatkaa silti edelleen myös konsultointia.

Kilpailu on nykyisin kovaa, joten tärkeintä on erottua muista. Louhi-Rajamäellä on selvä visio siitä, miten uusi Resonance erottuu.

– Olen aina uskonut kovaan työntekoon ja määrätietoiseen markkinointiin sekä itseni kouluttamiseen. Lisäksi minun erottautumistekijäni on hyvä palvelu. Mielestäni se on kaikkein tärkeintä.

Resonance myynti ja konsultointi Oy
Liisa Louhi-Rajamäki
www.resonance.fi