Rengas Turulla tulee kohta vuosi täyteen uusissa tiloissa Länsi-Avantintiellä.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Rengas Turun uusin piste menestyy Avantissa

Rengas Turulla tulee kohta vuosi täyteen uusissa tiloissa Länsi-Avantintiellä. Alku Liedon Avantissa on yllättänyt positiivisesti toimitusjohtaja Marko Rantasen, sillä alunperin raskaalle kalustolle kaavailtu toimipiste vetää etenkin yksityisasiakkaita Liedon suunnalta.

Marko ja Jari.

– Teimme lennosta strategisen muutoksen ja palvelemme nyt sekä kuluttaja-asiakkaita että yrityksiä. Kuluttaja-asiakkaat ovat itse asiassa kappalemäärissä suurin asiakasryhmämme.

Vaikka autokauppa käy hitaalla ja polttoaineiden hinnat ovat korkealla, yhtiön markkinaosuus onkin kasvussa. Vain harva vaihtaa enää itse autoonsa renkaat.

– Autot ovat käyneet niin isoiksi ja renkaat painaviksi, että tottumattomalle renkaiden vaihto tarkoittaa melko varmasti sairaslomaa. Meillä vaihto käy kätevästi, ja toiset renkaat voi jättää hotelliimme säilytykseen.

Vastaanotto on ollut hyvää myös paikallisten yritysasiakkaiden parissa, Rantanen kertoo.

– Aluksi hieman jännitimme, että miten tämä lähtee käyntiin. Mutta kun lokakuussa muutimme, meille tuotiin renkaita rengashotelliin jopa ennen markkinoinnin käynnistymistä, hän iloitsee. – Toki uutta pistettä rakennettiin melko näkyvästi, mikä varmasti vaikutti meille siirtymiseen. Koemme itsemme erittäin tervetulleiksi alueelle!

Hyvä tiimi palvelun

Henkilökunnasta pidetään Rengas Turussa huolta. Kun tiimi toimii ja henkilökunta voi hyvin, myös asiakas on tyytyväinen, Rantanen pohtii. Liedon Avantin toimipisteeseen on pisteen päällikön Jari Havian avulla saatu rakennettua hyvä ja sitoutunut tiimi.

– Asiakkaat aistivat, että täällä on hyvä meininki.

Rantanen kertoo, että menestyksen taustalla ei ole sen kummempaa salaisuutta. Perusasiat tehdään hyvin ja tekemisessä käytetään maalaisjärkeä. Pyörää ei ole tarvinnut keksiä uudelleen.

Kuukausi sitten Rengas Turku vahvisti huoltoliiketoimintaansa hankkimalla perinteisen turkulaisen Autokorjaamo Lipposet. Lipposten aiempia toimitiloja oltiin purkamassa ja yritys oli jäämässä ilman omaa kotia. Hyvä palvelu saa liiketoimintakaupan ansiosta nyt jatkoa entisen naapurin Rengas Turun uusissa tiloissa Liedon Avantissa.

Lipposten asiantuntemus ja hyvä palvelu tuovat lisää vahvuutta Rengas Turun tarjontaan. Huoltokapasiteetti kasvaa ja palvelu nopeutuu entisestään.

– Meillä on nyt monta todella kovaa ammatti-ihmistä töissä, ja pystymme korjaamaan haastaviakin autoja.

Tällä hetkellä Rengas Turulla on yhteensä 65 työntekijää kuudessa pisteessä Salossa, Kaarinassa, Liedossa ja Turussa. 13 heistä työskentelee Avantissa. Huoltohenkilökunnan ja rengasliikkeen lisäksi pisteeseen on juuri muuttanut yhtiön hallinto.

– Uudet tilat ovat hieno esimerkki Rengas Turun ja meidän tiimimme sinnikkyydestä. Vaikka muutaman vuoden takainen tulipalo Pansiontiellä säikäytti, meillä ei anneta periksi!

LÄNSI-AVANTINTIE 7

21420 Lieto

Puh. 02-5105340
myyntilieto@rengasturku.fi

Raskaan kaluston päivystys
Puh. 02-510 5390