Rauta nousee ja golfpallo saa kyytiä uudella IRON8-salilla
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Rauta nousee ja golfpallo saa kyytiä uudella IRON8-salilla

Saliharjoittelu on oleellinen osa golfharjoittelua, kun halutaan saavuttaa selkeää kehitystä golftuloksissa. Paimiossa tähän haetaan ratkaisua uudenlaisella konseptilla, joka yhdistää golf- ja saliharjoittelun saman katon alle.

Keskivartalon hallinta on golfissa ensiarvoisen tärkeää ja tällöin lihasvoiman -ja kestävyyden on oltava kunnossa. IRON8 tarjoaa voimaharjoitteluun ensiluokkaiset laitteet ja puitteet, sekä myös opastuksen tarvittaessa.

Golfin lajiharjoittelua varten löytyy kuusi lyöntipaikkaa FlightScope Mevo+ -lyöntianalysaattoreineen, jotka antavat lyönnistä yli 20 eri tietoa. Rangella järjestetään eri pituisia ryhmäharjoittelukursseja koulutetun PGA-ammattilaisen johdolla. Myös lähipeliharjoittelua varten löytyy oma tilansa.

– Halusimme luoda sellaiset puitteet, joissa me itse viihdymme. Olemme myös yhtiökumppanini Tomi Nikkolan kanssa eläviä todisteita siitä, kuinka golf- ja saliharjoittelun yhdistelmällä saadaan tulosta golfkentällä aikaan, sanoo IRON8:in toinen omistaja Toni Rehnbäck.

Suomen suurin simulaattori

Golfhallista löytyy myös Suomen hienoin ja suurin golfsimulaattori. Sports Coach GXS Surround -simulaattorissa on kaksi erittäin tarkkaa suurnopeuskameraa. Kamerat ottavat jopa 1000 kuvaa sekunnissa ja antavat näin todella tarkan lentokaaren lyönnille. Simulaattorin tarkkuus on verrattavissa parhaimpiin markkinoilla oleviin golftutkiin.

Kuva heijastetaan kolmella HD-tason videotykillä laajalle valkokankaalle, jolloin saadaan aikaiseksi ainutlaatuinen pelikokemus.

Valittavana on yli 60 kenttää, kuten Pebble Beach, Augusta National ja St Andrews Old Course.

Loistava paikka tyky-päivälle

IRON8-sali tarjoaa hienot puitteet myös tyky-päivään. Aloittelijat pääsevät kokeilemaan golfia ammattilaisen opastamana ja lajiharrastajat voivat ottaa mittaa toisistaan vaikkapa simulaattorissa. Ja kuntosali sopii kaikille, sen takaa laadukkaat ja käyttäjäystävälliset laitteet opasteineen. 

Jälkipelejä varten rakennetaan parhaillaan edustustilaa saunomista, ruokailua ja rentoa yhdessäoloa varten. Tila valmistuu keväällä 2023.


Lisätietoja:

Tomi Nikkola
Partner050 350 8990
tomi@walsaco.fi

Toni Rehnbäck
Partner050 350 8550
toni@walsaco.fi

www.iron8.fi