Kaupan myötä Rajupajasta tulee yksi alan suurimmista kotimaisista toimijoista.
Uutiset

Rajupaja laajenee merkittävän yrityskaupan myötä

Toukokuussa vahvistettavan liiketoimintakaupan myötä turkulaislähtöinen Rajupaja tukevoittaa jalansijaansa pääkaupunkiseudulla ja vahvistaa asemaansa yhtenä suurimpana kotimaisena tapahtumatekniikan toimijana.

Rajupaja Oy on sopinut liiketoimintakaupasta toisen kotimaisen AV- ja tapahtuma-alan toimijan, RMC Light & Sound Oy:n kanssa. Kauppa toteutuu 1.5., ja sen myötä RMC Light & Sound Oy:n koko liiketoiminta ja brändi siirtyvät Rajupajalle. RMC:n liiketoiminnot jatkuvat ennallaan kaupan jälkeen.

Rajupajan toimitusjohtaja Jani Rokala on tehdystä kaupasta innoissaan.
-Kauppa vauhdittaa sekä Rajupajan laajentumista pääkaupunkiseudulle, että parantaa kilpailukykyämme. Kaupan myötä meistä tulee yksi alan suurimmista kotimaisista toimijoista.

RMC:n Pasi Välimäki korostaa kaupan merkitystä asiakasnäkökulmasta.

– Yhdistämällä palvelutarjontaamme voimme tarjota asiakkaillemme entistä kattavammat ratkaisut kotimaisena AV-alan toimijana. Saamme kaupan myötä paremmat valmiudet ja pystymme jatkossa vastaamaan asiakkaittemme kasvaviin tarpeisiin ja toiveisiin niin isoissa kuin pienissä keikoissa. Laatu ja palveluasenne ovat jatkossakin tavaramerkkimme.

– RMC Light & Sound Oy on toiminut alalla yli 40 vuotta ja on tunnettu laadukkaista tapahtumatekniikan palveluistaan. On hienoa saada tämä huippuosaaminen osaksi Rajupajan perhettä, toteavat Rajupajan yrittäjät Jussi Mäkelä ja Sami Tarkia.

RMC Light & Sound Oy:n ja MagnumLive Oy toimitusjohtaja Veikko Lehtola toteaa, että kaupan myötä Magnum-konserni tulee keskittymään ydinliiketoimintaansa.

-Keskitymme erityisesti ohjelmatoimiston, levy-yhtiön ja tapahtumatuotantotoimiston kehittämiseen sekä toiminnan kaajentamiseen. Olen todella tyytyväinen, että löysimme RMC Light & Sound Oy:lle hyvän uuden kodin. Kaupan myötä yhtiöllä on oikeanlainen omistaja, joka voi kasvattaa yritystä ja toteuttaa isompia elämyksiä asiakkaille. Magnum-konserni tulee jatkamaan läheistä yhteistyötä Rajupajan kanssa myös tulevina vuosina, Lehtola jatkaa.